To je to što me zanima!

VIDEO Plenković prošao pored Milanovića u Jasenovcu, nisu se ni pozdravili na komemoraciji

Predsjednik Milanović stigao je prvi u Jasenovac.  Par minuta kasnije stigao je i premijer Plenković, no dok je on izlazio iz auta i pozdravljao se s ostalima, Milanović mu je bio okrenut leđima.
Vidi originalni članak

Zoran Milanović i Andrej Plenković proteklih su dana opet 'na ratnoj nozi' i rijetko su na istim događajima, no obojica su danas u Jasenovcu na komemoraciji povodom 78. obljetnice proboja posljednjih zatočenika logora.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednik Milanović stigao je prvi u Jasenovac. 

Par minuta kasnije stigao je i premijer Plenković, no dok je on izlazio iz auta i pozdravljao se s ostalima, Milanović mu je bio okrenut leđima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NOVI OBRAČUNI NA VRHU Plenković uzvraća Zokiju: Raste broj jednako primitivnih političara kao što je Milanović

Plenković je prošao kraj njega i zastao par metara dalje. Potom je krenuo Milanović i u širokom luku zaobišao ekipu iz Vlade.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je u koloni prema Cvijetu i dosta ispred Plenkovića i njegove ekipe. Kraj premijera u koloni su Gordan Jandroković, Gordan Grlić Radman, Davor Božinović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nisu se pozdravili ni na službenom dijelu komemoracije, a vidjelo se i da Milanović nije zapljeskao Plenkoviću na pozdravljanju okupljenih dužnosnika.

Idi na 24sata

Komentari 233

  • A jojjjjjjjjjj 23.04.2023.

    Sve sta vas interesira pitajte DRUGA Milanovica on sve zna, a nije ni cudo odraso je sa Knjizicom SKJ/ KPJ

  • ZD_Daddy 23.04.2023.

    A što bi ga Milanović gledao? ...............Pa Milanović je gospodin, sa svojim JA, svojim mišljenjem i stavovima. Zašto bi gledao briselskog slugu, beskičmenjaka, bez svoga JA. Osim toga, Milanović predstavlja narod i državu dok Plenković predstavljja samo svoje hadezenjarske lopine. ...............Oni nemaju baš ništa zajedničko.

  • eva60 23.04.2023.

    Što znače ruke na srcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare