To je to što me zanima!

VIDEO Plenković uzeo lopatu u ruke i označio početak radova na zagrebačkom Trgu pravde

Postavili su kapsulu i time označili početak radova na zagrebačkom Črnomercu. Ovaj je Trg zamišljen kao buduća lokacija svih pravosudnih tijela u glavnom gradu, a cijeli projekt koštat će 93 milijuna eura.
Vidi originalni članak

Ovo je početak najvažnije pravosudne invensticije u povijesti moderne Hrvatske, najavio je HDZ-ov ministar pravosuđa Ivan Malenica koji je zajedno s premijerom Andrejem Plenkovićem stigao na Trg pravde.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postavili su kapsulu i time označili početak radova na zagrebačkom Črnomercu. Ovaj je Trg zamišljen kao buduća lokacija svih pravosudnih tijela u glavnom gradu, a cijeli projekt koštat će 93 milijuna eura.

- Današnji događaj možda mnogima u ovom grardu nije značajan, možda neće ni primijetiti da se na ovoj površini počinje stvarati nešto iznimno, odnosno od iznimnog značaja za Hrvatsku i za sve njene građane, ali ovo je početak najvažnije pravosudne investicije u povijesti moderne Hrvatske. Trg pravde je projekt kojem ćemo ulaganje u pravosudnu infrastrukturu dijeliti prije i poslije Trga pravde. S obzriom da je ovaj projekt, izgradnja ovih sudova - Upravnog suda, Trgovačkog suda, Visokog upravnog i Visokog trgovačkog suda, predstavlja mogu slobodno istaknuti revoluciju u smislu izgradnje i uređenja pravosudnih tijela, s obzirom da će se na ovom projektu utvrditi standardi koji će s epoštovati za sve buduće investicije u pravosuđu - kazao je Malenica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pravica za sve 15.04.2024.

    Može slika sa početka radova na novim zatvorima?

  • Joza Prezaduzeni 15.04.2024.

    Crni humor.Malenica ima klempave usi i njima tjera muhe slabokrvnom

  • crowal 15.04.2024.

    Ni manje ni više nego trg pravde

Komentiraj...
Vidi sve komentare