To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte evakuaciju iz Arena Centra, gužve su na izlazu

Iz Arena Centra i Arena Parka u Zagrebu oko 15 sati evakuirani su svi posjetitelji i zaposlenici kao i automobili zbog dojave o dvije bombe u trgovačkom centru
Vidi originalni članak

Kako neslužbeno doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca u Arena Centru u Zagrebu odvija se evakuacija zaposlenika i kupaca zbog dojave o dvije bombe.

Na izlazima iz garaže i prilaznim cestama stvaraju se velike gužve, a na teren je stigla i policija.

- Dojava je bila o mogućoj eksplozivnoj napravi, policija provjerava još uvijek i postupanje je u tijeku  - navode iz zagrebačke policije.

POGLEDAJTE VIDEO: Evakuacija iz Arena Centra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • xnet0822 22.04.2022.

    Onaj nezaposleni "predsjednik" M&K kluba Radošić će jedan dan pasti u ruke Policiji, a onda će biti jao kad ga raskrinkaju te otkriju da je bio lažni "branitelj" koji je krivotvorenjem liječničke dokumentacije prevario Mirovinsko osiguranje te podmitivši Rubala došao do nezaslužene "mirovine" !

  • petra456788 22.04.2022.

    Svi ste sad jako pametni i samo znate filozofirati i kenjati od doma! Jeste li bili u areni? Jel radite mozda tamo?? Da li su na razglas rekli o cemu je rijec ili samo da se napusti centar? Vani su tek objasnili ljudima o cemu je rijec i da se udalje od centra. I da, padala je kisa i nije nam bilo ugodno stajati vani u kratkim rukavima i uniformama

  • sljastrava 22.04.2022.

    Mladi nemaju drugoga posla pa se izruguju

Komentiraj...
Vidi sve komentare