To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte laboratorij droge koji je zagrebačka policija našla na području Črnomerca

Dvojica osumnjičenih uhićeni su zbog sumnje da prodaju drogu. Tokom pretrage njihove kuće sljedeći dan, pronađen je laboratorij i 567 stabljiki marihuane...
Vidi originalni članak

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet drogama'.

Sumnja se da su osumnjičeni 56-godišnjak i 49-godišnjak od siječnja 2022 godine u kući na Črnomercu uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorili uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima su sadili konoplju tipa droga koju su po sazrijevanju sušili, prerađivali i vagali, nakon čega su tako pripremljenu drogu preprodavali na nezakonitom tržištu, stoji u priopćenju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Policija snimila laboratorij marihuane u kući na Črnomercu

56-godišnjak je prilikom uhićenja 19.travnja, policijskim službenicima dobrovoljno dao novac za koji se sumnja da je nabavio prodajom droge. 

Pretragom kuće pronađen je improvizirani laboratorij za uzgoj droge te je pronađen šator s uređajima za osvjetljavanje, filtriranje i protok zraka kojima su stvoreni uvjeti za umjetni uzgoj bilja.

U šatoru je zasađeno ukupno 567 komada stabljika konoplje tipa droga visine od 2 do 85 cm i 425 grama konoplje tipa droga.

POGLEDAJTE VIDEO: Pronađeno 567 stabiljki marihuane

Nakon kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • komentator Luka 21.04.2022.

    ko je uspio to točno izbrojati? zar ima tako pametnih policajaca ili je to napravio netko drugi

  • zaladilo 21.04.2022.

    A unda govore da neče niko poljonprivredun da s bav

  • bikarius 21.04.2022.

    To je samo Plenkoviću i mojoj babi od 92 god droga u normalnim razvijenim zemljama je ljek.bitno da konjaka i raiještine ima više nego vode ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare