To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte privođenje Hrvata i Nijemca osumnjičenih za postavljanje bombi u Rijeci

Pola sata iza ponoći u nedjelju kod trgovačkog centra na Pećinama u Rijeci eksplodirala je nepoznata naprava. Nedugo nakon toga policija je uhitila Hrvata i Nijemca kod kojih su našli još bombi
Vidi originalni članak

Riječka policija uhitila je, prema svemu sudeći, serijske bombaše, a danas se očekuje njihov dolazak na Županijsko državno odvjetništvo gdje će biti ispitani.

UŽIVO IZ RIJEKE:

Policija je nešto iza 12 sati dovela prvo jednog od osumnjičenih, a zatim i drugog oko 13 sati. Privedeni su na ispitivanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pola sata iza ponoći u nedjelju kod trgovačkog centra na Pećinama eksplodirala je nepoznata naprava. Neposredno prije te eksplozije policajci su nekoliko kilometara dalje, u Kostreni kod trgovačkog centra, zatekli Hrvata i Nijemca kako postavljaju drugu bombu. 

Kod njih su pronašli i treću, a sumnjiče ih i za eksploziju u svibnju na području trgovačkog centra na Vežici u Rijeci!

SERIJSKI BOMBAŠI U RIJECI VIDEO Ovdje su uhitili bombaše dok su postavljali drugu bombu! Prva eksplodirala par km dalje

Podsjetimo da su jučerašnja događanja nastavak gotovo identičnog događaja od prošle nedjelje kada je došlo do eksplozije pred ulazom u supermarket Plodina iznad nogometnog stadiona na Krimeji. Pri tom su oštećena stakla na ulazu u trgovinu, a policija na parkiralištu trgovine našla metalni predmet valjkastog oblika.

- Čovjek je došao, mirno aktivirao eksploziv i odšetao kao da se ništa nije dogodilo - kazali su tada svjedoci koji su s balkona vidjeli nepoznatu osobu kako se nešto prije ponoći muva na mjestu eksplozije.

'MEĐUNARODNA DIMENZIJA' Božinović o bombama u Rijeci: 'Bomba u hotelu Ambasador i ovaj slučaj su očito povezani'

Podsjetimo i na eksploziju od 30. travnja, kada je u večernjim satima policiji stigla dojava građana da je uz supermarket Plodina, ponovo u Kostreni, uočen predmet što bi mogla biti eksplozivna naprava. Sumnjivi predmet pronađen je kod bankomata Erste banke uz istočnu stranu supermarketa. Tada je iz preventivnih razloga trgovački centar bio i evakuiran, a istodobno su na mjesto događaja upućeni službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave primorsko-goranske.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 29.05.2023.

    Odakle je taj Hrvat?Danas svatko ima Hr dokumente i odmah je Hrvat...

  • Heroj Oluje 29.05.2023.

    Njemac zvani Hamdija od prije poznat još miliciji !!

  • Simplex 29.05.2023.

    Talijanski liječnik Cesare Lombroso (rođen 1876.) postavio je teoriju da se na osnovi fizičkog izgleda mogu ustanoviti  sklonosti kriminalu. Ovaj na prvoj slici, živi je dokaz te teorije. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare