To je to što me zanima!

Video: 'Policajci su ispresavijali čovjeka i strpali u automobil'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelji su nam dojavili kako je policija sinoć na zagrebačkim Sveticama uhitila muškarca koji se opirao uhićenju te mu nije bilo spasa jer je po njega došlo nekoliko policijskih vozila i marica
Vidi originalni članak

Sinoć oko 20 sati bilo je burno na zagrebačkim Sveticama.

Čitatelj je snimio maricu i nekoliko policijskijh automobila.

Priveli su muškarca u crnoj jakni. 

- Bilo je to u Ulici Svetice ispred autopraonice. U trenutku kad sam prolazila akcija je bila u tijeku u kojoj su tri policajca savladala na parkingu čovjeka koji se opirao. Ne znam zbog čega - rekla nam je čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pola sata kasnije više nije bilo policije no nekoliko muškaraca se svađalo ispred lokalnog kafića. Atmosfera nije bila ugodna te nitko nije htio posebno komentirati što se to dogodilo, dok drugi jednostavno nisu vidjeli što je bilo.

 - Sve se dogodilo na brzinu. Vidio sam dva civilna kombija, pet, šest  patrola i maricu... Svi su navalili na čovjeka ispresavijali ga na podu i strpali u auto - rekao nam je drugi čitatelj.

Iz PU Zagreb potvrdili su nam kako je policija bila u akciji no samo nam je kratko rečeno da se radi o redovnim poslovima policije.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • hacker69 03.12.2019.

    prvo.jazavac koji je snimao zguglaj mozda postoji zum na mobu drugo.zguglaj kak se snima polozaj kamere(moba) i kak ti mora bit dosadno u zivotu da snimas okolo tude *nesrece*

  • nori 🖖 03.12.2019.

    Da ga nisu ispresavijali nebi stao u auto

  • J. K. 03.12.2019.

    Kaj se nemrete dogovoriti sami sa sobom jel bilo na Savici il Sveticama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare