To je to što me zanima!

VIDEO Policajci su uzeli lopate i počeli krpati rupu u Sesvetama: 'Svaka im čast, pravi su primjer'

Čekali su radnike nekih 15 minuta. Dok su čekali, svi su krenuli zatrpavati rupu. Onda su stigli i radnici, svi su se primili lopate. Da nije bilo policajaca, sve bi trajalo puno dulje, ispričao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

I prije je tu bilo gadno, ali nakon kiše se pogoršalo. Stvorila se velika rupa. Nijemac je upao u nju autom, probušio je gumu. Zvali smo odmah policiju, priča nam čitatelj iz Sesveta.

Pogledajte video: Policajci pomogli zakrpati rupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je to u ponedjeljak navečer. Policija je stigla na dojavu, zatvorili su taj dio ulice i čekali radnike Holdinga. No nisu samo stajali i čekali. Susjed je vidio što se događa, izašao je i donio tačke.

A policajci su uzeli lopate i pomogli zakrpati rupu. 

- Čekali su radnike nekih 15 minuta. Dok su čekali, svi su krenuli zatrpavati rupu. Onda su stigli i radnici, svi su se primili lopate. Trebalo im je nekoliko minuta, da im policajci nisu pomogli, trajalo bi i dulje. Svaka im čast, plavci su pravi primjer - dodao je.

Nadamo se da će njihovi nadređeni ovo znati cijeniti jer ovo je pravi primjer kako policajci pomažu zajednici.

I zato imaju slogan 'sigurnost i povjerenje'. Svaka čast, dečki!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • MeiSnooper 24.08.2021.

    Ćelavi aligator@ ima apsolutno pravo. Samo stručno osposobljena i ovlaštena osoba za zaštitnom opremom i po pravilima struke smije izvoditi takve radove. Po mraku i slaboj vidljivosti se prešetavaju s lopatama po cesti i da neki vozač naleti na njih bit će kriv zbog "neprilagođavanja uvjetima na cesti" , a ne oni koji su nisu imali reflektirajuće prsluke i koji mjesto nisu osigurali svjetlosnim signalima. Njihovo je bilo da rade svoj posao, a to je da parkiraju vozilo s upaljenim rotirkama pokraj rupe i da eventualno svjetlosnim palicama "stop" uspiravaju nailazeča vizila.To je naš mentalitet. Sada je - ljudi smo, da malo pomognemo, bez obzira jeli to po zakonu ili ne ali ako nekom staneš na žulj onda ti neće pomoći niti to što si bio u skladu sa zakonom jer imaju takve zakone koji su vrlo "elastični". Jedan od njih je i "neprilagođavanje uvjetima na cesti" iako te nitko nije upozorio na promjenjene uvjete na cestu. 

  • napiši 24.08.2021.

    E to treba kod nas cijeniti a ndređeni ih treba nagraditi ali neće...Znate što će im se dogoditi...? Kolege će ih ismijavati da su cestari....Kod nas je sve izvrnuto i naopako...

  • noćna mora lopovima 24.08.2021.

    Napokon da i oni nešto rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare