To je to što me zanima!

Video potjere: Izgurao policajca na motoru, pa bježao kroz polje

Vozač Passata bježao je policiji i u jedno trenutku udario je u policajca na motoru. Ostavio je auto u predgrađu Splita i zajedno sa suvozačem pokušao je pobjeći trčeći kroz polja. Nisu daleko stigli
Vidi originalni članak

Više od pola sata trajala je potjera za dvojcem koji je Passatom jurio po splitskim ulicama nastojeći pobjeći policiji. Kako doznajemo, oglušili su se na zahtjev policije da se zaustave nakon čega je krenula jurnjava od redišta Splita do predgrađa, odnosno Kile.

POGLEDAJTE VIDEO: Ostavio je auto pa pokušao pobjeći preko polja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U predgrađu su ostavili automobil i nastavili bježati preko dvorišta i livada. Potjera je završila oko 16.20 sati kad su ih sustigli splitski policajci i u lisicama ih odveli u postaju.

Prilikom ove akcije oboren je i policajac koji je bio na motociklu, ali nije ozljeđen. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Priopćenje policije:

Danas oko 16.15 u Splitu policijski službenici uočili su OV Passat kojim je upravljala osoba za kojom je raspisana potraga. Vozaču je izdana naredba da se zaustavi, no oglušio se i dao u bijeg vozilom nakon čega su, policijski službenici krenuli za njim dok su odmah angažirani uz njih i pripadnici Interventne jedinice policije te policijski službenici na službenim motociklima. Prilikom bijega vozač Passata je oborio policijskog službenika koji je upravljao službenim MTC. Vozač i putnik iz vozila uhićeni su i oko 16.40 privedeni u službene prostorije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje, objavila je splitska policija.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 04.05.2020.

    Torcida ima sve manje članova 😉

  • 04.05.2020.

    Pošto su garant u srodstvu sa nekim "rvackim "poduzetnikom",ili poznaju Alana Forda,sutra su vani da ga j....š

  • ucjena 04.05.2020.

    Kako bi to lijepo završilo u Amera pa sve više i u Europi, ne da strada policajac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare