To je to što me zanima!

VIDEO Požar u Zagrebu: Gorjeli stanovi u Španskom do 4. kata. Sedam ljudi se nagutalo dima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vatra je prvo zahvatila ulazna vrata i nadstrešnicu u prizemlju koja je potpuno izgorjela, a zatim se buktinja proširila na balkon na prvom katom, oštetivši i one na drugom, trećem i četvrtom, javlja JVP Zagreb
Vidi originalni članak

Teška noć u zagrebačkom naselju Špansko. U četvrtak nešto prije 1.30 izbio je požar koji je zahvatio stambenu zgradu, dojavili su čitatelji.

PRATITE UŽIVO:

Na intervenciju su izašli zagrebački vatrogasci koji su požar ugasili unutar 20 minuta. Kako navode, potrebe za spašavanjem ljudi, srećom, nije bilo.

Oglasila se i PU zagrebačka.

NEPRISTUPAČAN TEREN Pogledajte udar groma kraj Pelješkog mosta: Buknuo je požar, vjetar otežava gašenje

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U četvrtak, 28. srpnja oko 1.25 sati, Zagreb, Pavlenski put, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar stambene zgrade u kojem je oštećeno više stanova, dok je sedam osoba zatražilo liječničku pomoć zbog udisanja dima - priopćili su iz policije, dodavši da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da slijedi očevid.

Vatra je krenula od prizemlja, zahvativši najprije nadstrešnicu koja je cijela izgorjela uz glavna ulazna vrata. Zatim se proširilo na prvi kat gdje su gorjela balkonska vrata stana, a oštećeni su balkoni i na drugom, trećem i četvrtom katu.

GASE GA DANIMA Kiša pomogla u gašenju požara na planini Čvrsnici, ali još nije potpuno ugašen

Na terenu je bilo 23 vatrogasca iz JVP Zagreb sa sedam vozila.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zrno soli u glavi 28.07.2022.

    Redovna poja va da si stanar u prizemlju ilegalno, bez dozvola proširi terasu ili čak i više, time si poveća kvadrate za stanovanje, a pričuvu plaća prema onim manjim kvadratima iz ugovora. Isto tako je redovna pojava da postoji i neki pušač na višim katovima koji baca čikove. Ovdje su izgleda obadvije redovne pojave došle u koliziju

  • Hakan Šukur 28.07.2022.

    bolje da se nagutalo dima,nego nečeg drugog

  • Slagerfest 28.07.2022.

    Zivot nije teletabis show.

Komentiraj...
Vidi sve komentare