To je to što me zanima!

VIDEO Prekrasni prizori iznad Hrvatske. Dupla duga pojavila se na nebu od Zagreba do mora

Dijelove Hrvatske u utorak popodne zahvatilo je nevrijeme, a nakon pljuska mnoge je građane oduševio prizor duple duge koja se vidjela u Zagrebu, ali i kod Senja
Vidi originalni članak

Nakon kiše i pljuska na nebu su se diljem Hrvatske pojavile duge, a u Zagrebu i Senju snimljena je i dupla duga.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prizor na nebu oduševio je brojne čitatelje u Zagrebu.

Dupla duga vidjela se iz brojnih kvartova.

Ali i kod Senja.

DHMZ je za dio Hrvatske izdao žuto i narančasto upozorenje. Za dio obale i priobalja izdano je narančasto upozorenje za snažne udare vjetra, a za Gospićku, Kninsku, Splitsku i Dubrovačku regiju izdano je upozorenje za grmljavinsko nevrijeme.

Duž obale je i za srijedu najavljeno narančasto i žuto upozorenje zbog jakog vjetra, a u Velebitskom kanalu i crveno upozorenje zbog jake bure, koja može imati i olujne udare.

Prevladavat će sunčano, no ne i posve stabilno. U unutrašnjosti uz umjeren i jak razvoj oblaka sredinom dana i poslijepodne može biti ponekog lokalnog pljuska ili malo kiše, navodi DHMZ.

Najniža jutarnja temperatura između 4 i 9, na Jadranu od 8 do 12 °C. Najviša dnevna temperatura između 15 i 20 °C, u gorju malo niža.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • marmon 26.04.2023.

    Ljudi, smak svijeta!!!!!!!

  • Karlo prvi 26.04.2023.

    Duga od 200 kilometara?????

  • lokal patriota 26.04.2023.

    Čudo da niste ovo proglasili milenijskom fotografijom onog fotografa sa mora što u sezoni i dalje snima djecu na magarcima po plažama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare