To je to što me zanima!

VIDEO Pupovac komentirao pronalazak novčića u kruhu: Plenković ga je stvarno zaslužio

To je pitanje zamjene cijeloga modela, a ne jednoga ili dvojice ljudi, rekao je po pitanju ubrzanja obnove
Vidi originalni članak

Milorad Pupovac je rekao kako je atmosfera bila dobra, a "govori su bili takvi da nisu poremetili atmosferu nego da su se uklopili u nju".

- Za nas je velika stvar da se ovo dogodilo i bit će velika stvar ako se pred kraj mjeseca nađemo u Subotici - rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naučili smo nešto iz dosadašnjih susreta, moramo graditi uzajamno povjerenje oko pitanja koja su teška i ne daju se lako riješiti. Moramo biti i otvoreni jedni s drugima te razgovarati pošteno - tako ćemo nešto napraviti - dodao je. 

Istaknuo je važnost ubrzanja obnove. 

- To je pitanje zamjene cijeloga modela, a ne jednoga ili dvojice ljudi. Kadrovsko jačanje je neophodno da bi se ti ciljevi postigli u vremenu kao što ga očekujemo - rekao je.

KAKVA SREĆA FOTO Plenković pred Pupovcem i Dačićem našao novčić u kruhu

Premijer Plenković bio je na prijemu Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu. Česnica je kruh koji se lomi na Badnjak, a novčić, ove godine je to bio euro s likom Nikole Tesle, pronašao je Andrej Plenković.

- Zaslužio ga je jer je on sasvim sigurno među najzaslužnijim generacijama koji su dopridonijeli tome da Hrvatska dosegne potpunu integraciju u EU. Prirodno je da politiku koju vodi da taj novčić od 50 centi s likom od Nikole Tesle pripadne njemu - kazao je.

Rekao je i kako nije čuo da je Paladin ponudio ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • darko122 07.01.2023.

    Plenki je bio euopski kulturan, a trebao je, kad su počeli spominjati Daru iz Jasenoca i dječji logor(kakve veze je to imalo sa Božićem), dignuti se , reći "Hristos se rodi" za poštene Srbe, a vi nastavite sa podje..njem druge,e, a ne nas Hrvate, idite u miru i to odmah, Joviću i Pupovće, a ja idem na izbore.

  • 4Asa 07.01.2023.

    Spasit će ga taj jedan novčić,,,,,ima ih kod njega a nije se oznojio

  • Zagorski tutlek 07.01.2023.

    Podsjeća me na one divne dane komunizma kad su komunističkim funkcionerima namještali takve stvari ko sad ovaj eurić što ga je našao A. Briselković.

Komentiraj...
Vidi sve komentare