To je to što me zanima!

VIDEO Ruski marinci spriječili pirate da otmu brod kod Afrike

Navodno su naoružani pirati gliserom stigli do kontejnerskog broda i ukrcali se, a posada se sakrila u strojarnicu. S ruskog je razarača odmah poslan helikopter u kojem su bili marinci
Vidi originalni članak

Rusko ministarstvo obrane objavilo je na Twitteru snimku akcije svojih marinaca kod zapadne obale Afrike. U objavi su poručili kako su otjerali pirate koji su htjeli oteti kontejnerski brod. 

Ministarstvo je u utorak objavilo da je ruski razarač "Viceadmiral Kulakov" zaprimio poziv upomoć s kontejnerskog broda MSC Lucije koji je plovio pod zastavom Paname. 

CILJALI I CLOUD SERVISE Microsoft: Ruski hakeri napali stotine kompanija i organizacija

Navodno su naoružani pirati gliserom stigli do broda i ukrcali se, a posada se sakrila u strojarnicu. S ruskog je razarača odmah poslan helikopter u kojem su bili marinci. 

Čim su pirati primijetili vojni helikopter, napustili su brod i vratili se na obalu. Marinci su, nakon što su sletjeli na brod, krenuli u pretraživanje kako bi se uvjerilo da na njemu više nema opasnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dalibor0704 27.10.2021.

    Da li su piratima bacili nešto love? Da su ih u miru izrešetali, smanjio bi se broj napada. Izgleda da se pirate ne smije dirati.

  • Dr.VK 27.10.2021.

    nikako mi nije jasno kako se mogu sa tako malim gliserima približiti tolikom brodu i popeti se neometano na njega. jedino ako je usidren i svi spavaju.

  • Matador_1 27.10.2021.

    Promo sadržaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare