To je to što me zanima!

VIDEO SDP najavio prosvjedni skup u Rijeci: 'Dosta je HDZ-ovih laži, prevara i korupcije!'

Vrijeme je da zemlju ponovno učinimo našom, da nismo taoci iskrivljenog sustava u kojem je najvažniji stranački interes te biti dio Vlade HDZ-a ili je podupirati, rekla je čelnica Socijaldemokratskog foruma žena Hrvatske
Vidi originalni članak

SDP je u Rijeci u četvrtak pozvao na prosvjed po nazivom "Dosta je!" 23. ožujka u Rijeci, navodeći da se time želi poručiti "korumpiranoj HDZ-ovoj vladi da je dosta laži, prevara i korupcije". Izvršni tajnik SDP-a i koordinator 8. izborne jedinice Saša Đujić istaknuo je da ova politička stranka "zajedno s partnerima kreće u oslobađanje Hrvatske i njenih institucija od okupacije u kojoj su se našli proteklih godina". Naša koalicija će tako poslati poruku HDZ-u da očekujemo pobjedu na parlamentarnim izborima i formiranje naše vlade, rekao je Đujić na konferencii za novinare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Predsjednica Socijaldemokratskog foruma žena Hrvatske Sandra Krpan istaknula je da je dosta šutnje i mirnog promatranja svih temeljnih vrijednosti. Dosta je politike koja protežira pohlepu nekolicine, a sve ostale koji nisu dio kriminalne organizacije, čini građanima drugog reda, rekla je.

VIDEO: IZBORNI PLAKATI SDP postavio jumbo plakate i otkrio slogan. Isti je objavio i Zoran Milanović na Facebooku

Nemamo vladu kojoj je cilj učiniti Hrvatsku boljom, transparentnijom i pravednijom zemljom, u kojoj institucije čine svoj posao, u kojoj kriteriji odlučivanja nisu pripadnost jednoj političkoj stranci, istaknula je Krpan.

- Vrijeme je da zemlju ponovno učinimo našom, da nismo taoci iskrivljenog sustava u kojem je najvažniji stranački interes te biti dio Vlade HDZ-a ili je podupirati. Želimo Hrvatsku koja se ne pljačka i gdje se korupcija i krađa kažnjavaju. Moramo biti glasniji od onih koji nas pokušavaju utišati i zastrašivati te se izboriti za pravedniju i bolju zemlju - navela je Krpan.

Neočekivani udar na SDP Pupovac razmišlja o potezu koji bi na izborima mogao pomoći HDZ-u: 'Nemamo još odluku...'

Organizator skupa u Rijeci, na Trgu 128. brigade HV 23. ožujka u 11 sati je koalicija stranaka SDP, HSS, Stranke s imenom i prezimenom, Centra, Reformista i Glasa, a pridružit će se i Možemo, rekao je Đujić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dahvaul 21.03.2024.

    Vi i jedino jeste sposobni za kmečanje,dobro smo na svojoj koži osjetili vašu vladavinu.

  • kad pride nedeja zapolne 21.03.2024.

    Prodali Državne rezerve zlata dok je Račan bio ... u bescjenje !

  • arow 21.03.2024.

    Bilo bi ispravnije reci legalno izbranu vlast izglasanu od strane Hrvatskih biraca.Kome bi pak vi oslobodili,to je pitanje,mozda Srbima.Nema veze s mozgom pa vi pomazete svojim glupostima da HDZ opet pobijedi bez truda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare