To je to što me zanima!

Sin Putinovog glasnogovornika ne želi u rat: 'Morate razumjeti, rješavat ću to na drugoj razini'

Nemam problema s tim da branim domovinu, ali moram razumjeti svrhu tog pojavljivanja tamo. Govorim o određenim političkim nijansama, rekao je
Vidi originalni članak

Nakon što je Vladimir Putin jučer proglasio djelomičnu mobilizaciju, na društvenim mrežama pojavila se snimka razgovora voditelja Popularne politike ns YouTube kanalu koji su osnovali simpatizeri Alekseja Navaljnog, i navodno sina Dmitrija Peskova, glasnogovornika Kremlja. 

Dmitrij Nizovcev nazvao je Nikolaja Peskova i predstavio se kao vojni dužnosnik koji ga želi mobilizirati, piše ruski Insider.

- Sutra u 10 morate se javiti u mobilizacijski ured - rekao mu je Nizovcev, spočitnuvši mu što sam nije nazvao broj koji mu je pisao na pozivu.

- Ovaaaj... Vi... Očito, ja neću doći sutra u 10 - rekao je Peskov. 

- Morate razumjeti... Da sam ja gospodin Peskov. I nije baš najbolje da budem tamo. Uglavnom, rješavat ću to, rješavat ću to na drugoj razini - rekao je. 

OSLOBODILI 215 UKRAJINACA Rusija i Ukrajina razmijenile oko 300 zarobljenika, među njima i Viktor Medvedčuk

Nije htio ni da ga se upiše kao dobrovoljca.

- Moram razumjeti što se događa i koja su moja prava. Da me sutra odvedu... Vjerujte, ni vama ni meni to ne treba. Nemam problema s tim da branim domovinu, ali moram razumjeti svrhu tog pojavljivanja tamo. Govorim o određenim političkim nijansama - kazao je.

- Napravit ću što mi se kaže. Ako Vladimir Vladimirović kaže da moram ići tamo, ići ću. Ja nisam običan - rekao je Peskov o upisivanju kao dobrovoljca, prenosi Insider.

MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA: Rusija oslobodila deset ratnih zarobljenika, među njima je i Hrvat Vjekoslav Prebeg...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Privatnik 22.09.2022.

    Kod nas se to kaže: "Znaš ti 'ko sam ja?!" 😊

  • gif 22.09.2022.

    Naravnoda ne želi. Samo pokazuje da je pametan. Želim mu dug život.

  • svi u ku.... 22.09.2022.

    Kao da slušam milanče i plenkija ! Oni su važniji u inozemstvu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare