To je to što me zanima!

VIDEO Srpska policija objavila snimke potrage za Matejem: Pretražili smo Veliki ratni otok

Mladi Splićanin Matej Periš nestao je u Beogradu uoči dočeka Nove godine. Policija je rekonstruirala njegovo kretanje nakon što je izašao iz kluba Gotik. Nakon silaska u Savu gubi mu se svaki trag. I dalje ga traže
Vidi originalni članak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu za hrvatskim državljaninom Matejem Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. prosinca, piše Blic.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pripadnici više ispostava i uprava su u zadnjih 48 sati obavili veliku terensku potragu Velikog ratnog otoka u Beogradu paralelno s hotelom "Jugoslavija" do "Galijske bare".

26. DAN POTRAGE Nenad Periš: 'Ne vjerujem da je Matej skočio u vodu. Ne treba ništa reći, samo da ga zagrlim'

Srpska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejom Perišem, kažu.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaviještene su i policije zemalja u okruženju.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Ekscem 27.01.2022.

    Taj se zakopčao za neki šlep uzvodno ?

  • 26.01.2022.

    Citam komentare nekih osoba i ne mogu da verujem kakvih monstruma ima. Ljudi, zar vas bre nije sramota. Meni je tog mladica zao ako je stradao, ali se nadam da nije. Zamislite samo kolika je tragedija njegovoj porodici i sta sve dozivljavaju i kroz sta sve prolaze. Sram vas bilo.

  • petarking 26.01.2022.

    Ova pretjerana potraga sama po sebi puno govori.Od prvog dana znaju da je Matej ubijen,ali ne mogu reći pa se vade pretražujući sve po nekoliko puta.Providni su

Komentiraj...
Vidi sve komentare