To je to što me zanima!

VIDEO Strava kod Okučana: U teškom sudaru automobila i kamiona poginulo troje ljudi

Vozač kamiona je državljanin BiH i u velikom je šoku. Ni sam ne zna što se dogodilo, navodno je trebao izaći s autoceste kada su njega zabio automobil u kojemu su bili putnici iz Srbije, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Nešto prije 16 sati došlo je do stravične nesreće na nadvožnjaku u Okučanima, na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 u kojoj je život izgubilo troje ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravična nesreća u Okučanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama policije, vozač kamiona hrvatskih registracija je silazio s autoceste, a u nesreći je sudjelovao i automobil srpskih registracija u kojem su se nalazile sve tri žrtve.

– Vozač kamiona je u velikom je šoku. Ni sam ne zna što se dogodilo, navodno je trebao izaći s autoceste kada su njega zabio automobil u kojemu su bili putnici iz Srbije – rekao je Damir Brezić službenik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske. 

Vozač kamiona ima 25 godina, a u osobnom automobilu nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište). 

Više informacija znat će se nakon očevida, a po

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 23.10.2021.

    Kad vidim Prikolicu automobila sve mi je jasno, Prikolica bez Kocnica nije dopustena veca brzina od 80km a moguce da je ovdje bilo i sto i nesto????? prikolica ga zabacila i to je to!!!

  • BROKRO 23.10.2021.

    svaki Kamion ima sustav za drzanje razmaka medu vozilima naravno ako ga ne iskljucite sto pretezno sve kamijondije rade zbog odboja vijetra i sparanja goriva a uz to gledanje filmova citanje novina u toku voznje sve sam to vidijo vlastitim ocima na Autoputevima ,u nas u Hrvatskoj su isto tako jako male kontrole tahometara ,pauzi koje vozac mora raditi ,pretovara tezine i mnogi broj tehnicki drugih stvari!

  • vaterland 23.10.2021.

    kao profesionalc 44 god.iskustva u mirovini bez udesa ali me uvjek prepadaju na auto putu ovi najviše novi sad reg.i ljubljana.užas šta rade.nije problem snimit ali kome poslat te vratolomije.nikad mi nije bilo jasno ako imaš volan,kočnice kako možeš udarit u drugo auto ili kamion

Komentiraj...
Vidi sve komentare