To je to što me zanima!

VIDEO Sudarila se tri vozila kod Lekenika, ima ozlijeđenih: 'Bile su dvije hitne, auto je gorio...'

Nastala je kolona nakon težeg sudara blizu Lekenika. Tri auta sudarila su se, a na teren su poslani i vatrogasci. Uzrok nesreće zasada još nije poznat
Vidi originalni članak

Tri osobna vozila sudarila su se na cesti između Lekenika i Dužica u srijedu popodne, potvrdili su nam iz PU sisačko-moslavačke, navodeći kako ima ozlijeđenih, no da u ovom trenutku nije poznat broj i težina njihovih ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO: Sudar kod Lekenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojavu su zaprimili oko 13 sati, a promet reguliraju policijski službenici naizmjenično jednim trakom.

- Nastala je kolona od sigurno tri kilometra. Prošle su dvije hitne, a o ozlijeđenima ne znam ništa. Jedan auto je i gorio - ispričao nam je čitatelj. 

- To je prestrašno, na tom mjestu stalno bude katastrofalnih sudara. I sam imam malo dijete, uvijek strepim kako voze - kaže nam drugi čitatelj koji je zapeo u koloni.

Očevid je u tijeku, dodaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • fantasy666 23.03.2023.

    Cesta smrti,od Lekenika do Siska,a ovo je dionica na kojoj se prestiže i stisne gas do kraja. Nekad je ta stara zaostala cesta bila jedina cijelim putem od Gorice do Siska. Bitno da su sa obje strane prokopani kanali,a nema veze sta nema plocnika,šta pjesaci hodaju po cesti,traktori,kobajni i sve ostalo također vozi tuda...svaki dan sam godinama putovao njome i ne daj bože nikome. A da vidite kad dođu Svi sveti i padne mrak a vi vozite,lampaši svjetle uz cestu ko u Betlehemu💀

  • 22.03.2023.

    BMW je kriv?

  • Neuređena država 22.03.2023.

    To je ravan dio,pravo mjesto za divljanje neodgovornih vozača.Autocesta do Siska političarima je zadnja rupa na svirali.Problem je jer ne vodi prema moru,a hdz nije na vlasti u Sisku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare