To je to što me zanima!

VIDEO Tučnjava sa Zagrebačke avenije II. dio: 'Htio ga je izvući, ovaj se zaključao i zvao policiju'

Semafor prije ga je tukao. Tu su stali riješiti stvari valjda nakon prometne nesreće. Vidio sam da ovaj ćelavi pokušava izvući ovog drugog van. Taj se zaključao u auto i pozvao policiju, ispričao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Objavili smo snimku na kojoj ćelavi muškarac napada čovjeka iz drugog automobila na Zagrebačkoj aveniji. Na snimci se vidi kako prvo udara šakom u zadnje staklo, a potom nasrće na čovjeka koji ne uzvraća i udara ga nogom u glavu.

Pogledajte snimku, pozor uznemirujuće!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Prvo mu je udarao auto pa ga odalamio'

PU zagrebačka zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći na križanju Zagrebačke avenije i Petrovaradinske ulice oko 10.15 u kojoj je sudjelovalo jedan osobni automobil i kombi vozilo.

- Vidio sam da čovjek izlazi iz vozila i da se želi potući. Prvo mu je udarao po autu jer nije htio izaći van. Rekao bih da su se posvađali zbog prometa i semafora, jedan je vozio kombi - kaže čitatelj koji se našao na mjestu tučnjave.

TUČNJAVA NA ZAGREBAČKOJ AVENIJI Snimka iz Zagreba: 'Tukli su se na semaforu! Udario mu je auto pa ga odalamio nogom u glavu'

'Htio ga je izvući iz auta, ovaj se zaključao'

Tučnjava je dobila i nastavak.

Kako nam javljaju čitatelji, ispred stanice za tehnički pregled na Vrbanima, stotinjak metara od mjesta gdje je ćelavi muškarac napao drugog, sve je bilo puno policije. Stigla je i Hitna pomoć.

- Vidjela sam ćelavog muškarca i policajce oko njega. Jednu šaku imao je zamotanu. Nešto je urlao - kaže čitateljica.

Drugi čitatelj kaže da je to isti čovjek koji je napao muškarca na semaforu i udario ga nogom u glavu.

- Semafor prije ga je tukao. Tu su stali riješiti stvari valjda nakon prometne nesreće. Vidio sam da ovaj ćelavi pokušava izvući ovog drugog van. Taj se zaključao u auto i pozvao policiju - ispričao nam je čitatelj.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je bilo postupanja nakon prometne nesreće te da još utvrđuju okolnosti fizičkog sukoba. Više detalja obavit će nakon provedene istrage.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Bazičanin 26.05.2022.

    Em smo banana država em smo u banani u svakom pogledu

  • Bazičanin 26.05.2022.

    Da je to negdje u kulturnoj i razvijenoj zemlji začudilo bi me do neba a ovako 🤦🏼‍♂️Kakva država takvi ljudi ili čak obrnuto

  • nataodinata 26.05.2022.

    Kad ste u ovakvoj situaciji kao napadnuti ostanite u autu , zaključajte se i zovite policiju. Nikad ne izlazite van. Nikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare