To je to što me zanima!

VIDEO U Ateni sklopljen prvi gay brak: 'Nismo se borile ni za što, ljubav uvijek pobjeđuje!'

-Sada možemo s ponosom reći da su sve muke vrijedile, nismo se borile ni za što. Tako da, ljubav uvijek pobjeđuje-, kazale su Danai i Alexia prije ceremonije vjenčanja
Vidi originalni članak

Danai Deligeorges i Alexia Beziki postale su jedan od prvih lezbijskih parova u Grčkoj koji su se vjenčali u četvrtak 7. ožujka, dan prije Dana žena, nakon što je grčki parlament u veljači ozakonio građanski brak za istospolne parove.

-Sada možemo s ponosom reći da su sve borbe vrijedile, nismo se borili ni za što. Tako da, ljubav uvijek pobjeđuje-, kazale su prije ceremonije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gradonačelnik Atene Haris Doukas vjenčao je par na ceremoniji u atenskoj gradskoj vijećnici, kojoj su prisustvovali prijatelji i obitelj.

-Ne znam postoje li riječi kojima bih mogla opisati što osjećam. To je vrhunac ljubavi, to je sve, poštovanje, prihvaćanje, slatkoća, humor...-, kazala je Danai

-Sretni smo što su s nama podijelile ovaj osobni trenutak, najsretniji trenutak u životu, kako kažemo za vjenčanja. Naša je obveza osigurati da svaki građanin Atene ima slobodu i pravo živjeti i voljeti kako oni žele-, kazao je nakon ceremonije gradonačelnik.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Antimor 09.03.2024.

    Naravno da ljubav uvijek pobjeđuje. Mozak nema šanse!

  • umjereni pacifist 08.03.2024.

    prekrasna prića!

  • nepliget 08.03.2024.

    da bog sačuva koje vrijednosti u evropskoj uniji se promiču

Komentiraj...
Vidi sve komentare