To je to što me zanima!

VIDEO Limenka eksplodirala u požaru u Zagrebu: Pogodila je vatrogasca, spasila ga kamera!

Limenka je odletjela u smjeru vatrogasca i udarila u montiranu kameru na lijevoj strani prsa
Vidi originalni članak

Zagrebački vatrogasci gasili su buktinju koja je izbila na drvenim paletama u dvorištu na adresi Ljubljanica 44 u Zagrebu, gdje se izvode građevinski radovi. Prilikom gašenja požara, eksplodirala je limenka pur pjene te odletjela u smjeru vatrogasca i udarila u montiranu kameru koja se nalazila na lijevoj strani prsa vatrogasca. GoPro kamera snimila je trenutak kada ga je limenka pogodila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je kamera oštećena, ona ga je spasila od potencijalnih ozljeda koje je mogao zadobiti od limenke koja je doletjela velikom brzinom. Na mjesto požara izašlo je 10 vatrogasaca s tri vozila, a kako navode iz JVP-a Zagreb, na pomoćnom objektu veličine 6 x 6 matara nagorio je dio stiropora na fasadi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Nickname1234 10.04.2024.

    Trebali bi pisati upravo o tom bespravno sagrađenom objektu u dvorištu stambene zgrade. Jer nažalost u Lijepoj Našoj svatko može raditi što hoće i kako hoće, pa tako i graditi objekt u dvorištu zgrade bez pristanka stanara i bez pristanka susjedne zgrade na čijoj su također čestici. Nadam se da će možda sada netko nešto poduzeti kad su zbog nemara tzv "radnika" svi naši životi i naša imovina dovedeni u opasnost

  • mrTrobec 09.04.2024.

    dobro da nije u glavu zapalila bi se bukovina

  • fernandes11 09.04.2024.

    Sva ta moderna tehnika je radi gospodina Truta koji odlicno vodi operativne snage civilne zastite...samo jako dalje 💪💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare