To je to što me zanima!

VIDEO Užas u Crnoj Gori: Auto izletio u rijeku, poginulo troje tinejdžera, četvrti je kritično

Stravična nesreća dogodila se u petak oko 22 i 30 sati kod Rožaja, automobil s četvero putnika sletio je u rijeku Ibar, a tamošnji mediji pišu kako se na tom potezu često događaju nesreće sa smrtnim ishodom
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći kod mjesta Rožaje u Crnoj Gori poginulo je troje maloljetnika A.M., S.M., I.D, dok se četvrti mladić, F.D., bori za život te je prevezen u Opću bolnicu Beran, piše Kurir

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, automobil u kojem je bilo četvero putnika u petak oko 22.30 sati sletio je u rijeku Ibar na cesti Rožaje-Bač, a tragedija se dogodila na mjestu gdje autocesta nije obrubljena bankinom, a tamošnji mediji pišu kako je to mjesto poznato i po sličnim nesrećama sa smrtnim ishodom. 

Vatrogasci su iz smrskanog automobila izvlačili tijela poginulih tinejdžera i ozlijeđenog mladića, a u subotu u jutarnjim satima i automobil je izvučen iz rijeke Ibar. 

Na Facebook stranici Radio televizije Rožaje objavljena je snimka s mjesta nesreće, nakon izvlačenja automobila iz rijeke Ibar.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RTV Rožaje javlja da je u subotu i nedjelju u Rožajama proglašen dan žalosti. Odlukom predsjednika Općtine Rožaje Rahmana Husovića subota, 18. i nedjelja, 19. veljače 2023. godine proglašeni su danima žalosti na području općtine Rožaje, povodom smrti troje mladih. Rožajaca, koji su izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo ogromnu bol i duboko suosjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica suočena je sa velikim gubitkom - napisao je predsjednik Husović, prenose Vijesti.

STRAVIČNA SNIMKA NESREĆE: 

 

POGLEDAJTE SNIMKU: 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • KoronaTime 18.02.2023.

    Sučut obitelji ali danas ti mulci bez pameti sjedaju za volan i eto čuda, par mrtvih

  • NijeRuža 18.02.2023.

    Jel' im to babo kupio auto?

  • banmla 18.02.2023.

    Neznam što reći strašno. Ali pitam se 16 god uvoziti auto Tko mu ga je dao? Da li ga je maznuo starom neznam što reći

Komentiraj...
Vidi sve komentare