VIDEO Užas u Crnoj Gori: Auto izletio u rijeku, poginulo troje tinejdžera, četvrti je kritično | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 8

VIDEO Užas u Crnoj Gori: Auto izletio u rijeku, poginulo troje tinejdžera, četvrti je kritično

VIDEO Užas u Crnoj Gori: Auto izletio u rijeku, poginulo troje tinejdžera, četvrti je kritično

Stravična nesreća dogodila se u petak oko 22 i 30 sati kod Rožaja, automobil s četvero putnika sletio je u rijeku Ibar, a tamošnji mediji pišu kako se na tom potezu često događaju nesreće sa smrtnim ishodom

VIDEO

U stravičnoj nesreći kod mjesta Rožaje u Crnoj Gori poginulo je troje maloljetnika A.M., S.M., I.D, dok se četvrti mladić, F.D., bori za život te je prevezen u Opću bolnicu Beran, piše Kurir

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

sudar crna gora 00:53

Naime, automobil u kojem je bilo četvero putnika u petak oko 22.30 sati sletio je u rijeku Ibar na cesti Rožaje-Bač, a tragedija se dogodila na mjestu gdje autocesta nije obrubljena bankinom, a tamošnji mediji pišu kako je to mjesto poznato i po sličnim nesrećama sa smrtnim ishodom. 

Vatrogasci su iz smrskanog automobila izvlačili tijela poginulih tinejdžera i ozlijeđenog mladića, a u subotu u jutarnjim satima i automobil je izvučen iz rijeke Ibar. 

Na Facebook stranici Radio televizije Rožaje objavljena je snimka s mjesta nesreće, nakon izvlačenja automobila iz rijeke Ibar.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Mjesto nesreće koja je odnijela tri mlada života 00:18

RTV Rožaje javlja da je u subotu i nedjelju u Rožajama proglašen dan žalosti. Odlukom predsjednika Općtine Rožaje Rahmana Husovića subota, 18. i nedjelja, 19. veljače 2023. godine proglašeni su danima žalosti na području općtine Rožaje, povodom smrti troje mladih. Rožajaca, koji su izgubili živote u teškoj saobraćajnoj nesreći.

- Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo ogromnu bol i duboko suosjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica suočena je sa velikim gubitkom - napisao je predsjednik Husović, prenose Vijesti.

STRAVIČNA SNIMKA NESREĆE: 

Rožaje: Poginule tri osobe, četvrta teško povrijeđena Vozilo sletjelo u rijeku Ibar, u neposrednoj blizini mjesta "Zeleni" u Rožajama. Službe su na terenu. U vozilu su se nalazile 4 osobe od kojih su tri stradale, potvrđeno je iz OKC-a. Četvrta osoba je teško povrijeđena i transportovana je u beransku Opštu bolnicu. https://www.radiorozaje.me/drustvo/tragedija-trojica-tinejdzera-poginula-u-nesreci-kod-rozaja/

Objavljuje Radio televizija Rožaje u Petak, 17. veljače 2023.

 

POGLEDAJTE SNIMKU: 

Mjesto nesreće koja je odnijela tri mlada života⤵️

Objavljuje Radio televizija Rožaje u Subota, 18. veljače 2023.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika
ŠOK U ZAGREBAČKOJ BOLNICI

U KB Sveti Duh umrlo dijete (7) tjedan nakon operacije krajnika

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz Bolnice, dovezeno bez vitalnih funkcija, odgovorili su nam iz KB Sveti Duh

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...
VIDEO: DRAMA U ZAGREBU

Spasili radnike koji je zatrpalo gradilište, a onda počeo curiti plin. Direktor: Još utvrđujemo...

Na radilištu u Podsljemenu spašavali su muškarce koji su ostali zatrpani. Jedan muškarac ima ozljedu ruke, a drugi ima višestruke ozljede i prijelome, neslužbeno doznajemo.
VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.