To je to što me zanima!

VIDEO Veselo na 'Mladifestu' u Međugorju: Svećenik zaplesao s časnom sestrom ispred crkve

Najradosniji bio je jedan svećenik iz Poljske, koji je predvodio okupljeni "bend" svirkom na gitari. No u jednom je trenutku ostavio gitaru i uzeo za ruku redovnicu i započeo s njom ples...
Vidi originalni članak

Program na Festivalu mladih u Međugorju započeo je u srijedu, na vanjskom oltaru međugorske crkve sv. Jakova, krunicom, nastavio se euharistijskim slavljem i klanjanjem Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu, nakon čega je uslijedilo glazbeno slavljenje međunarodnog zbora i orkestra od stotinjak izvođača iz 20 zemalja. No u pravilu, svake godine, nakon završetka programa u 22 sata, pjesma i ples nastavljaju na platou ispred međugorske crkve, piše Večernji List.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prve večeri, nakon programa, vrlo brzo se okupilo nekoliko svirača iz različitih zemalja, koje su okružili mladi hodočasnici i uz ples i pjesmu nastavili slaviti Gospodina. Najradosniji bio je jedan svećenik iz Poljske, koji je predvodio okupljeni "bend" svirkom na gitari. No u jednom je trenutku ostavio gitaru i uzeo za ruku redovnicu i započeo s njom ples uz poznatu međugorsku pjesmu "Gospa majka moja". U tili čas pridružili su im se brojni mladi i pjesma i ples potrajali su do ponoći - objavio je na Facebooku portal Medjugorje7.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joza Prezaduzeni 28.07.2023.

    Nista drti dens

Komentiraj...
Vidi sve komentare