To je to što me zanima!

Video vijesti: Vlatka Pokos za kruh zarađuje u Njemačkoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U našim novim vijestima doznajte što radi voditeljica Vlatka Pokos nakon prekida s kanadskim inženjerom. Kao brojni Hrvati otišla je trbuhom za kruhom u Njemačku
Vidi originalni članak

U našim novim vijestima doznajte što radi Vlatka Pokos nakon prekida s kanadskim inženjerom. Voditeljica je, kao i većina Hrvata, otišla trbuhom za kruhom u Njemačku.

POGLEDAJTE VIJESTI

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Bor je na dnu jezera, pajcek putuje po Sesvetama na viličaru. Spreman za ražanj. Božić dolazi. Ipak,  neće biti bijeli. Očekuje nas magla, tu i tamo probit će se sunce. Temperature na kopnu oko 11 stupnjeva, na moru 17.

Učiteljica Janet Majnarich rodnim Delnicama je u oporuci ostavila dva milijuna kanadskih dolara. S roditeljima je u Kanadu preselila kad je imala osam godina, ali svoju ljubav nikad nije zaboravila.

Ali to nije sve. U video vijestima provjerite i koga ljubi Severinin bivši, Milan Popović , koji očito obožava hrvatsko. Njegova nova cura Una mlađa je od Sevke 20 godina i naravno, kao većina hrvatskih manekenki, druži se sa Sorajom.

Svaki dan u 18.15 sati na najposjećenijem internetskom portalu - 24sata.hr pratite pregled najzanimljivijih dnevnih događaja i najboljih priča iz naših dnevnih novina.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • bistrijan 23.12.2015.

    pa jedino ju još bosanci iz njemačke nisu potrošili

  • hrza 22.12.2015.

    Odvaja od usta da bi imala za kruh.

  • Ćazim 22.12.2015.

    Pa i moj babo isto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare