To je to što me zanima!

VIDEO Zatekao ih novi potres na tavanu kuće: 'Je li to ti drmaš?'

Mladen i njegova obitelj pokazali su štetu na svojoj kući te prepričali što ih je snašlo tog kobnog utorka, u trenucima najsnažnijeg udara. Za vrijeme snimanja dogodio se novi potres
Vidi originalni članak

U potresu pogođenim Majskim Poljanama puno je porušenih kuća, a čak pet od sedam ljudskih života izgubljenih prilikom snažnog potresa 29. prosinca bilo je upravo ovdje. U jednoj od oštećenih kuća boravio je i fotoreporter Pixsella, a u trenutku snimanja videa, jučer u 19.29 sati, zatresao je još jedan potres jačine 3,3 Richtera.

POGLEDAJTE VIDEO: 'NOVI POTRES ZATEKAO IH NA TAVANU'

- Smireni Sanjin napustio je oštećenu kuću, a nakon toga nastavio sa snimanjem priče u kojoj je Mladen opisao kako je u razornom potresu 29.12. spasio sina i punicu, koju je u potresu prikliještila peć u kuhinji - stoji u opisu videa.

Mladen i njegova obitelj pokazali su štetu na svojoj kući te prepričali što ih je snašlo tog kobnog utorka, u trenucima najsnažnijeg udara. 

SEIZMOLOG FIKET: 'Predviđamo da bi moglo biti još potresa preko 5 po Richteru'

- Ja sam bio baš na tavanu tada, kao i sad. Potres je bio prvo onaj malo slabiji dan ranije, sin i ja smo taman bili sanirali štetu na dimnjaku od dana ranije. Jedva smo sišli niz stepenice kad je to krenulo. Ljuljalo nas je. Korak naprijed, dva nazad i na kraju smo pali. Izveo sam sina i iščupao punicu nekako. Nju je prikliještila peć u kuhinji. Svaki dan sad tako pomalo zatrese. Taman kad pomislimo gotovo je... - ispričao je Mladen iz Majskih Poljana. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • temida prva 06.01.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • NikolaTesla 05.01.2021.

    Koliko vidjeh iz geoloških karti, tamo se sijeku dva rasjeda pod pravim kutem skoro. Ne priča lik bezveze.

  • mlaknez 05.01.2021.

    ma daj covjece cemu ovaj clanak??od 01.01 skidamo dimnjake i svaki potres osjetimo i docekamo na krovu,,pazi njemu je do zajebancije i pita jel to ti drmas??? ocito smo mi alpinisti,iz svakog dijela hr(respect)glupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare