To je to što me zanima!

Vidjela je obračun na cesti: Gledala sam kako ga ubija

Tripu Penovića (42) ćelavi muškarac čekao je kraj auta i u njega ispalio najmanje pet hitaca. Liječnici ga nisu mogli spasiti. Još se ne zna motiv
Vidi originalni članak

Vješala sam veš i vidjela dvojicu, trojicu muškaraca kako razgovaraju. Bili su okrenuti leđima. Odjednom je ćelavi izvadio pištolj i počeo pucati, rekla nam je jedna od stanarki baraka kraj Prilesja bb u zagrebačkom Maksimiru, gdje je u ponedjeljak oko 22.30 sati ubijen Puljanin Tripo Penović (42). Trgovkinja koja radi u Dioni u strahu je pobjegla u kuću. Penovića je nepoznati muškarac sačekao kraj njegovog žutog Smarta pulskih registracija i u njega ispalio najmanje pet hitaca. Uspio je napraviti nekoliko koraka prije nego je pao. Prevezli su ga na Rebro, no liječnici su samo mogli konstatirati da je umro. Očevici kažu da je muškarac nakon pucnjave pobjegao kroz šumu prema Gornjem Bukovcu. Navodno je bio odjeven u lanene hlače i košulju. Kako doznajemo, Penović je '99. evidentiran zbog iznude. Ljutit što mu Radenko I. nije platio najam za poslovni prostor, dočekao ga je na benzinskoj postaji Veli Vrh, udario šakom i divljao po njegovu Fordu. Zagrebački gradonačelnik Bandić komentirao je sigurnost života u Zagrebu prozvao je jučer policiju zbog neefikasnosti. Kaže da istrage oko sve češćih ubojstava i batinjanja na smrt ne pokazuju nikakve prave rezultate.
- I dalje smo zadovoljni sigurnošću, ali sigurnost nije dobra - rekao je Bandić.

UBIO GA IZ SNAJPERA
Člana tzv. zločinačke organizacije Davora Zečevića Zeca (40) iz snajpera je ubio plaćeni ubojica. Zeca su iz zatvora u Lepoglavi pustili na slobodan vikend. Smaknuću je svjedočilo dvoje ljudi.



S LEĐA DOBIO ŠEST METAKA
Dok je igrao bilijar u bratovom kafiću, Vinka Rodića (42) ubojica je smaknuo iz pištolja. S ceste mu je u leđa ispucao šest metaka pred pet svjedoka. Vinko je policiji bio poznat zbog iznuda.

SMRTONOSNI UBODI NOŽEM
Tri uboda nožem u prsa, vrat i nogu dobio je Frano Despić (18). On je sa svojim prijateljima u parku napao drugu skupinu. Najstariji u obračunu imao je 23 godine, neki od njih bili su maloljetni.

MRTAV ZBOG MOBITELA
Maturanta Luku Ritza (19) huligani su pretukli na autobusnoj stanici. Nije im dao novac i mobitel. Pustili su ga iz bolnice. Pozlilo mu je i umro je od izljeva krvi u mozak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ona009 02.07.2008.

    Gox....ne govorim bezveze.....dobro je sto se misli pozitivno....i svaka cast tebi sto tako razm...koliko god god imao...i iskustva....a sto se tice mene....ja cu govorit na temelju onog sto sam vidjela...svojim ocima a i sto sam cula....zato....psssssssss...govori za sebe,..ne mjesaj se u druge izjave nepotrebno a niti ne znas kaj je ko htio reci...i zasto je to rekao tj napisao....molim ljepo....

  • GOX 02.07.2008.

    joj ti...ona009...ti si neka .... pjesnička duša...sigurno si radila na...scenariju za Ratkajeve... daj oladi malo nije život tako crn...malo da pravna država proradi i u HR je mrak živjeti...pusa...

  • DJEVICA 02.07.2008.

    Pa ovo nije trebalo izaći u javnost. Život ove žene svjedoka bit će na vašoj duši. Može biti da ste joj objavom ovog članka potpisali smrtnu presudu. Imajte to na umu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare