To je to što me zanima!

Vidjela je 'vješticu': Curica (5) sa Sicilije preminula od straha

Ujna djevojčice (5) djeci je dijelila darove, a curica je dobila srčani udar kada ju je vidjela. Liječnici su rekli da je djevojčica pretrpjela emocionalni stres i srčani udar
Vidi originalni članak

Obiteljsko slavlje u gradu Niscemi tijekom proteklog vikenda završilo je tragično nakon što je djevojčica (5) doslovno preminula od straha. Njena ujna se prerušila u vješticu te je u kostimu dijelila djeci darove.

Djevojčica je dobila srčani udar čim ju je vidjela, a odmah su je prevezli u najbližu bolnicu. Na žalost, liječnici joj nisu mogli pomoći. Curica je i ranije imala problema sa srcem, a posljednji srčani udar ju je stajao života.

Liječnici su objasnili kako je curica pretrpjela "emocionalni stres koji je doveo do srčanog udara", piše Corriere del mezzogiorno.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Šarlota 11.01.2013.

    Kada će odrasle osobe shvatiti da dječji mozak ne može prihvatiti ni shvatiti naše morbidne šale? Užasno!

  • čokica 11.01.2013.

    jadna mala, i njena ujna..sad će cijeli život imati to u glavi...prestrašno... :( zato ja nikako ne odobravam ono prestrašivanje ljudi na ulicama, u liftovima i onakve spačke kakve rade amerikanci, nedaj Bože da netko dobi infarkt od straha i umre..nažalost, to se sad i desilo..jest da ju ujna nije, vjerojatno, htjela prestrašiti,ali očito je prije nje netko malu strašio da će doći vještica i tko zna šta pa je eto tako, na žalost, završilo... :( R.I.P. mala

  • ma12 11.01.2013.

    u Italiji na sveta tri kralja se slavi "befana" kao sto je naprimjer 6.12 sveti nikola tako oni imaju 6.1 befanu i imaju obicaj da se netko obuce u staru bakicu i onda djeci dijeli darove, a ne kao stu su napisali vjestica... pa valjda je ona imala razlog za tako obuc se, pa nije glupa da ce se bez ikakvog razloga obuc u vjesticu a i svi dobro znamo da su vjestice zle, a ne da jos i slatkise pocnu dijelit... a 24 sata prije nego pocnu pisati ove nebuloze neka se prije informiraju o temi koju misle pisat....!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare