To je to što me zanima!

Vidjelica: Dok mi je davala poruku, Gospa je bila odlučna

Draga djeco, sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav, rekla je Gospa vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo
Vidi originalni članak

Draga djeco, sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti k upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svog života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijati od sebe sve što vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim što vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. 

Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli. Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dopustite zlu da zavlada. Iznova ponavljam samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam, rekla je Gospa vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo u ponedjeljak u Međugorju, piše Večernji list.

Gospa se ukazala Mirjani u 8.45 sati, a ukazanje je trajalo do 8.50 sati. Mirjana je na kraju rekla kako je Gospa blagoslovila sve nazočne. 

Mirjana je rekla kako je Gospa bila vrlo odlučna dok je davala poruku. 

>>> Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 443

  • PRAEDICATOR 05.09.2013.

    Ako se nešto tamo ukazuje onda je to Sotona da bi zaveo ljude udaljio ih od Boga i odveo u propast i uništenje i navodi ljude na težak grijeh - IDOLOPOKLONSTVO koje se gadi Bogu (klanjanje kipovima Marije i slične gluposti) ! Jer pisano je: "Sam Sotona se pretvara u anđela svjetla da bi zaveo ako je moguće i odabrane"! Zato ljudi pamet u glavu i čitajte Bibliju.

  • duje912 04.09.2013.

    o majke ti - oko koje glupe teme čak 415 komentara....

  • dalmatar 04.09.2013.

    Poštujem one koji viruju ali Gospa više od 30 godina " govori" isto.A da ti " vidioci" ipak malo prominu tablete koje piju ???. Zanima me šta je imala poručiti tamo 90 tih kada smo se svi međusbno klali na ovim prostorima?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare