Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
443 komentara

Vidjelica: Dok mi je davala poruku, Gospa je bila odlučna

Draga djeco, sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav, rekla je Gospa vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo

Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL
Foto: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL
443 komentara

Draga djeco, sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti k upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svog života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijati od sebe sve što vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim što vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. 

Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli. Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dopustite zlu da zavlada. Iznova ponavljam samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam, rekla je Gospa vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo u ponedjeljak u Međugorju, piše Večernji list.

Gospa se ukazala Mirjani u 8.45 sati, a ukazanje je trajalo do 8.50 sati. Mirjana je na kraju rekla kako je Gospa blagoslovila sve nazočne. 

Mirjana je rekla kako je Gospa bila vrlo odlučna dok je davala poruku. 

>>> Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message