To je to što me zanima!

Vidošević: Nisam kriv za pogrešnu politiku HDZ-a

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević rekao je u posjetu Slavoniji kako želi sustav u kojemu će vrijediti čovjek, a ne stranka koju on predstavlja
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević posjetio je u srijedu Baranju, Osijek i Đakovo. Vidošević je rekao kako predsjednik države nije fikus jer predsjednik ima mandat govoriti što bi narod htio reći i napraviti što narod želi.
- Zovem vas da glasujete za mene radi sebe i svog boljeg života, a ne radi mene. Hrvatska treba razvojnu strategiju, a ne strane investicije kojima prodajemo nacionalna dobra. Kod nas je kriminal sustav, a korupcija stil života - kaže Vidošević. Tvrdi kako želi sustav u kojemu vrijedi čovjek, a ne stranka koju predstavlja.
- Iako sam bio dio vladajućeg sustava ne osjećam se odgovoran za pogrešnu populacijsku politiku protiv koje sam se borio kao lav. Što god sam radio, radio sam uspješno i nikada nisam gradio svoju karijeru kroz stranku. HDZ je zato moje razočaranje i poraz iako sam ponosan na svoje sudjelovanje u njemu - dodao je Vidošević.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mladen555 26.11.2009.

    Gospodin Nadan jedini od svih predsjedničkih kandidata posjeduje potrebno znanje, sposobnost i karizmu. I zbog toga moj glas ide njemu!

  • vinine 12.11.2009.

    kad toliko toga lošega znaš što je hdz napravio podijeli sa nama čitateljima i uskokom ,olakšaj si dušu pa ti možda i povjerujemo ajde mali, gukni golube...(kako ih šeks iz pozadine lomi)

  • vinine 12.11.2009.

    \"vjerujemo ti\" jer si se i prije cijelo vrijeme bunio protiv politike hdz, čak si štrajka glađu jednom 7 dana,aj reci da bi pljunuo sanadera glasat ću za tebe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare