To je to što me zanima!

Vijećnica izazvala Keruma na test radne sposobnosti

Gradonačelnik Splita je HDZ-ovoj vijećnici rekao da bi trebalo ispitati je li radno sposobna. Sanja Župa traži Keruma da zajedno odu na testiranje
Vidi originalni članak

Sanja Župa, HDZ-ova Gradska vijećnica u Splitu, nakon što je prošlog tjedna zatražila ostavku gradonačelnika Željka Keruma, priprema i tužbu protiv njega.
Na prošlotjednoj sjednici Gradskog vijeća, predsjednica HDZ-ovog kluba vijećnika, Keruma je iziritirala pitanjem o kreditu Zagrebačke banke od 30 milijuna kuna za njegovu tvrku. Kerum je Župino pitanje ocijenio maltretiranjem i izrazom frustracije jer nije izabrana za ravnateljicu OŠ"Spinut" gdje predaje. Kerum joj je poručio kako treba ispitati njenu sposobnost rada. Također, kazao je kako ju je tužio zbog javnih istupa protiv njega.
 - Pozivam gradonačelnika da se zajedno testirmo i procijenimo radne sposobnosti. Ja njega ne bih sama procijenjivala jer nisam kompetenta za to. Pa, neka se pokaže je li sposoban za funkciju koju obnaša.!? Ako nije, pošteno bi bilo da preda ostavku. On me javno izvrijeđao i kao osobu i kao gradsku vijećnicu, tomu treba stati na kraj. Stoga pripremam tužbu protiv njega - poručila je Župa. Do Kerumova odgovora o zajedničkom testiranju se nije moglo doći.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mm555 28.02.2010.

    Ja izazivam SVE politicare na test MORALNE sposobnosti, i dam se kladit da nitko iz HDZa nece proc!!!!!!

  • džag 28.02.2010.

    vidi se šta su ona i njezini kriminalci čitaj hdz napravili od splita i hrvatske u zadnjih 20 godina banana državu

  • marnie 28.02.2010.

    Možda bi prošli Kerum i Seka na testu inteligencije,al bi sigurno pali na testu morala-etike-kulture.................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare