To je to što me zanima!

Vikend je započeo sudarima, nasreću - nije bilo poginulih

U Novom Zagrebu kod skretanja za naselje Siget sudarili su se VW Polo i Opel Astra. Hitna je zbrinula ozlijeđene. Prometna nesreća na zagrebačkoj Peščenici blokirala je tramvajski promet
Vidi originalni članak

Siva subota u hrvatskoj metropoli, mokra cesta i magla loše su utjecale na zagrebačke vozače. U Novom Zagrebu kod skretanja za naselje Siget sudarili su se VW Polo i Opel Astra. Hitna pomoć brzo je stigla na mjesto nesreće i zbrinula ozlijeđene, no detalja o samoj nesreći do objave broja nije bilo. Prednji dio Astre, oba fara i branik od udarca su se smrskali. I Polu su od jačine udarca ispala svjetla te se otvorio zračni jastuk na suvozačevu mjestu.

A prometna nesreća na zagrebačkoj Peščenici blokirala je tramvajski promet. Prema prvim informacijama, došlo je do sudara osobnog automobila i tramvaja. Ozlijeđen je jedan čovjek, a koliko su teške ozljede, još nije poznato. Popodne je promet stabiliziran.      

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kmetov 07.11.2016.

    Najbolja je vjest kada krivac za nesreću strada na licu mjesta

  • tugonica 05.11.2016.

    Samo se nek udaraju.

  • Modrulj Dragomir 05.11.2016.

    kao da se zabora vozit dočim padne kiša i kolnici budu mokri i skliski. prilagoditi brzinu uvjetima na cesti a ne prilagoditi jetru žesticom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare