To je to što me zanima!

Vilama do smrti izbo ženu (52) i njenog psa čuvara

Slavonski Brod: Susjeda je pozvala policiju jer je primijetila da žena ne izlazi iz kuće već tri dana i od utorka nije uzela hranu koju joj je ostavila
Vidi originalni članak

U Starom Topolju kraj Slavonskog Broda policija je u subotu ujutro u kući pronašla mrtvu Šteficu Kranjčec (52). Na ulazu ispred kuće našli su mrtvog psa čuvara koji je vezan lancem za kuću. Policija je privela muškarca D.M. (50) za kojeg sumnjaju da se posvađao s Šteficom zbog psa kojeg je potom izbo vilama. Nakon toga nasrnuo je i na Šteficu. Policija je ušla u kuću i našla mrtvu ženu pored koje su stajale vile.
Susjeda je pozvala policiju jer je primijetila da žena ne izlazi iz kuće tri dana i od utorka nije uzela hranu koju joj je ostavila na prozoru. Ubijena je bila umirovljenica, a susjedi kažu da je mirovinu zaradila radeći u jednoj od pošta u Zagrebu. Žena je živjela sama u trošnoj kući, ima jednog sina koji je psihički bolesnik i trenutno se nalazi u jednoj štićeničkoj obitelji. Prije četrnaest godina umro joj suprug.
- U utorak navečer sam joj odnijela hranu i pitala me imam li kruha. Sve sam joj donijela i ostavila na prozoru, a ona mi je rekla da će u srijedu doći k meni na kavu. Nije došla kada sam prolazila vidjela sam da je sve zatvoreno pomislila sam da je otišla na groblje kako mi je i govorila. Opet sam poslije podne prolazila bilo je zatvoreno. U četvrtak sam vidjela da je hrana još uvijek na prozoru pa mi je postalo sumnjivo, tim prije jer sam vidjela jednog psa kojeg je držala u kući vani, a drugi koji je bio na lancu nije lajao. Nisam više izdržala pa sam u subotu ujutro pozvala policiju i rekla im da sumnjam da sa susjedom nešto nije u redu - rekla je susjeda Gordana Smolčić.
ijekom jutra policija je privela D.M. (50)  za kojeg se sumnja da je mogući počinitelj brutalnog ubojstva, prema njihovim navodima on je od ranije poznat po nasilnom ponašanju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _marin32_ 09.08.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • ina25 08.08.2009.

    PRESTRAŠNO... JADNA ŽENA... POGLEDAJTE SAMO U ČEMU JE ŽIVJELA... TO JE SLIKA RH, TREBAJU NOVINARI MALO OBIĆI I POSLIKATI U ČEMU LJUDI ŽIVE I KAKO ŽIVE...

  • marple 08.08.2009.

    Ubojica od ranije poznat po nasilnom ponašanju i nikom ništa dok na koncu nije ubio ženu i opet će nakon par dana zatvora biti na slobodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare