To je to što me zanima!

Vilama zatukla lisicu koja ju je ugrizla za nožni palac

U mjestu Krupa kraj Obrovca lisica je u subotu oko 10 sati ugrizla za nogu Bosiljku Gužvicu (67). Lisica je, sumnja Bosiljka, vjerojato bila bijesna
Vidi originalni članak

U mjestu Krupa kraj Obrovca, odmah do školskog dvorišta, lisica je subotu ugrizla Bosiljku Gužvicu (67) za nogu.  Ona, ali i zadarska liječnica s epidemiologije koja ju je cijepila dr. Jagoda Šarunić Gulan vjeruju da je lisica bila bijesna. Lisicu koju je Bosiljka Gužvica ubila vilama, veterinari su poslali na analizu u Veterinarski institut u Splitu.
- Bijesna je sto posto jer tako se ne ponašaju zdrave divlje životinje! Ja sam oko podneva čula pse kako laju. Mislila sam da su našli kakvu mačku, ježa ili kornjaču. Na sreću ponijela sam vile sa sobom. Kad ono, u grmu lisica, pravila se mrtva, a psi su se razbježali. Pokušala sam je vilama izvući iz grma, kada je skočila i ugrizla me za nogu! - ispričala nam je Bosiljka. Dodala je kako ju je strašno boljelo, no, ni lisica, kaže, nije bolje prošla. Dokrajčila ju je vilama. Bosiljku su vozilom Hitne pomoći prevezli u Doma zdravlja Obrovac, a potom u Zadar u epidemiološku službu kako bi primila cjepivo protiv bjesnoće.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • smoker35 22.11.2009.

    izgleda mi ko fredi kruger,hehe...još iz nje plakat hebranga...

  • luna2 22.11.2009.

    koja besna baba ,ali ta je besna i prije ugriza lisice

  • marq.fcb 22.11.2009.

    koja je razlika između kamiona punoga djece i kamiona punog pšenice? pšenica se ne može izvadit vilama lol lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare