To je to što me zanima!

Vilenjaci protiv Vukodlaka: U Modrom jezeru igrali vaterpolo

Sada kada je vode u Modrom jezeru dovoljno za kupanje, u njemu je odigrana revijalna vaterpolo utakmica koja je završila neriješenim rezultatom
Vidi originalni članak

Revijalna vaterpolo utakmica između Vilenjaka i Vukodlaka u imotskom Modrom jezeru odigrana je u subotu po prvi put. S osobitim zanimanjem došli su je popratiti Imoćani i njihovi gosti. U ovom prirodnom fenomenu ove dvije ekipe znakovita imena Vilenjaci i Vukodlaci igraju nogomet samo kada presuši Modro jezero što je rijetko. Sada kada je vode u Modrom jezeru dovoljno za kupanje domišljati Imoćani su odlučili odigrati vaterpolo utakmicu koja je završila neriješenim rezultatom uz mnogo smijeha i šale. Bilo je tu i skokova s litica jezera onih najhrabrijih. 

Od poznatih u plavu vodu uskočili su Duje Draganja i Vedran Mlikota, dok su ostatak Vilenjaka i Vukodlaka bili lokalni stanovnici. Ovo je po prvi put organizirano, a ubuduće prerast će u tradiciju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nishimura_Umri 15.07.2014.

    Imotski kraj je najbolje mjesto sa jezerima na svijetu!Ali stvarno gdje drugdje ima tako lijepih jezera?

  • anane 13.07.2014.

    ..neznan bas da bi zaplivala u Modrom jezeru,strah bi me bilo, sam osjecaj brrr,al su mi jezera fascinantna,bas ukras za cilu Imotsku krajinu..pomalo zastrasujuce kad ih gledas s vidilice ..pogotovo Crveno jezero,pamtim poneke price Imocana,rekla bi legende o tim jezerima...pamtim jos referat iz zemljopisa,...odabrala sam bas ova dva jezera;--))

  • LebronPetrovic 13.07.2014.

    Modro jezero je prelijepo, a Crveno je isto prelijepo ali i zastršujuće. To što ima Imotski nema nitko na svijetu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare