To je to što me zanima!

Vindija je smanjila cijene mlijeku, piletini i puretini

Poduzetnik Željko Kerum obrušio se na Todorića ocijenivši Konzumovo sniženje kao marketinški trik. Potrošačima je poručio: “Ja sam ipak jeftiniji!”
Vidi originalni članak

Todorić ima monopol na mlijeko, pšenicu, ulje. Konzum je prvi digao cijene, obrušio se na Ivicu Todorića splitski poduzetnik Željko Kerum. Kerumove ocjene u Agrokoru nisu željeli komentirati. Ipak, sniženja u Agrokoru i druge trgovce i proizvođače su potakle na djelovanje.
Varaždinska Vindija snizila je cijene čak 166 proizvoda, i to za prosječnih 35 posto. Riječ je o mliječnim te proizvodima pilećeg i purećeg mesa. Litra i pol svježeg mlijeka sada se može kupiti za 9,59 kuna, odnosno za kunu manje nego dosad. U Vindiji ističu kako su se na ovaj potez odlučili zbog značajnog rasta životnih troškova. Žele učiniti sve kako bi osnovni prehrambeni proizvodi ostali dostupni što širem sloju građana. Konzum je u srijedu također snizio cijene 22 osnovna proizvoda za 12-15 posto. Kruh, mlijeko, ulje, brašno samo su neki od proizvoda koje je Konzum odlučio sniziti. U planu je još 200 proizvoda.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • olovka 06.09.2008.

    Kad si sretan ti udari dlan o dlan, kad si sretan i kad želiš s nekim dijelit sreću svu, kad si sretan ti udari dlan o dlan..pljas pljas...

  • vodice 05.09.2008.

    Uvatili ste se mlijeka kao pijan kape. Tko vam garantira ispravnost i kvalitetu bilo kojeg proizvoda ma koliko ono koštalo. Vrijeme zdrave hrane je prošlost.

  • Elio 05.09.2008.

    gle vodice nemozes uspoređivat mlijeko žnj kvalitete i vindijino...to jednostavno ne ide. lidl ima par dobrih stvari i to je. radije dajem 9kuna za vindijino nego 4.5 za neko nepoznato mlijeko...uglavno pozdravljam bilo kakva sniženja

Komentiraj...
Vidi sve komentare