Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Vindija je smanjila cijene mlijeku, piletini i puretini

Poduzetnik Željko Kerum obrušio se na Todorića ocijenivši Konzumovo sniženje kao marketinški trik. Potrošačima je poručio: “Ja sam ipak jeftiniji!”

S. Midžor
Foto: S. Midžor
8 komentara

Todorić ima monopol na mlijeko, pšenicu, ulje. Konzum je prvi digao cijene, obrušio se na Ivicu Todorića splitski poduzetnik Željko Kerum. Kerumove ocjene u Agrokoru nisu željeli komentirati. Ipak, sniženja u Agrokoru i druge trgovce i proizvođače su potakle na djelovanje.
Varaždinska Vindija snizila je cijene čak 166 proizvoda, i to za prosječnih 35 posto. Riječ je o mliječnim te proizvodima pilećeg i purećeg mesa. Litra i pol svježeg mlijeka sada se može kupiti za 9,59 kuna, odnosno za kunu manje nego dosad. U Vindiji ističu kako su se na ovaj potez odlučili zbog značajnog rasta životnih troškova. Žele učiniti sve kako bi osnovni prehrambeni proizvodi ostali dostupni što širem sloju građana. Konzum je u srijedu također snizio cijene 22 osnovna proizvoda za 12-15 posto. Kruh, mlijeko, ulje, brašno samo su neki od proizvoda koje je Konzum odlučio sniziti. U planu je još 200 proizvoda.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message