To je to što me zanima!

Virovitica: Ivica Kirin se već igra gradonačelnika

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak (HDZ) podnio je ostavku i prepustio fotelju Ivici Kirinu po dogovoru. Pogledajte video Virovitice Online!
Vidi originalni članak

Nepunih pet mjeseci nakon što je zbog afere 'Veprovi' podnio ostavku na mjesto ministra policije, Ivica Kirin se ponovno vratio u politiku. Na konferenciji za novinare održanoj u Gradskoj upravi gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak potvrdio je da zbog odlaska na novu dužnost u gradsko komunalno poduzeće 'Virkom' podnosi ostavku na gradonačelničko mjesto i da će ga na istom, temeljem odluke Gradskog odbora HDZ-a, zamijeniti bivši-novi gradonačelnik Ivica Kirin.
- Zbog obitelji i grada u kojem sam rođen nisam prihvatio ponude za nastavkom karijere u privatnim tvrtkama i na drugim dužnostima u Zagrebu. Za mene novac ne predstavlja sve u životu, pa želim završiti projekte u Virovitici koje smo započeli - potvrdio je budući gradonačelnik Ivica Kirin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mili28 08.05.2008.

    jos jedan dokaz mita i korupcije.loji lik koja pamet

  • mistok 08.05.2008.

    to lovac se vraca........ heheheh, nece vise biti koradea i ostalih, kad on krene u lov ima da svi padnu :)

  • Deer 07.05.2008.

    to samo ima kod nas,nekadašnji izbacivac u disco klubu ni sam nije znao zašto je postao gradonačelnik,onda je postao ministar i to kakvog resora! i evo njega opet u fotelji gradonačelnika. predlog za perimenovanje: Virovitica-Jubito city!

Komentiraj...
Vidi sve komentare