To je to što me zanima!

Virovitica: Na istoj cesti u četiri sata poginulo dvoje

U 6.25 sati Renault je naletio na moped. Vozač je poginuo, a vozač auta je teško ozlijeđen. U 10.30 sati u sudaru Fiata i autobusa stradala je žena
Vidi originalni članak

Dionica 'Podravske magistrale' od Virovitice do Slatine, kojom svakog dana prođe više od 12.000 vozila, u ponedjeljak je potvrdila neslavni naziv 'cesta smrti'. U prometnoj nesreći u mjestu Čemernica oko 6.25  sati Ivan Stipić (26) Renault Twingom je pretjecao kolonu vozila. Izgubio je kontrolu nad autom kojim je pri povratku u svoju traku udario u motor. Od siline udarca motorist Ivan Štih (54) iz Budanice odbačen je u jarak uz cestu gdje je od zadobivenih ozljeda umro. Tvingo je završio u jarku na drugoj strani ceste, a vozač Stipić je teško ozljeđen. Njegov suzvozač Alen Jelinčić (30) zadobio je lakše ozljede.
Na istoj dionici ceste, četiri sata poslije, u Ovčari, iz još nepoznatih razloga vozač Matija Kizivat (60) je na ravnom dijelu ceste Fiatom krenuo u lijevi prometni trak. Tom je prilikom podletio pod autobus osječkog 'Panturista' koji je vozio Goran Kozbašić.
- Auto nisam ni primijetio na mojoj strani ceste sve dok nije udario u autobus. Vozača smo izvukli van, a on se samo čudio što se to dogodilo - ispričao je vozač Kozbašić. U sudaru je na mjestu nesreće poginula putnica u Fiatu Nada Kizivat (58) iz Gornjeg Miholjca, a njen muž Matija Kizivat zadobio ozljede opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sinke 05.05.2008.

    @nikica, u pravu si, ne vozim motor ali auto već 25 godina i zadnjih par godina u autima sjede kreteni koji neznaju uć u tramvaj a kamoli da znaju vozit. Ceste su postale strave i užas.

  • madafakafromkroejša 05.05.2008.

    sa twingom ides preticat kolonu??????ti si lud ili jeb..u glavu

  • Hacker-ri 05.05.2008.

    Fiat auto sa 175 gumom kao stvoren za voznju preko 100 na sat. Taj i po ravnom klizi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare