To je to što me zanima!

Virovitički Indiana Jones! Branio se bičem od susjeda

Z.K. (44) je ušao u nedjelju u kuću Đ.P. (62) te ga vrijeđao. Nakon toga je iz džepa izvukao kuhinjski nož i napao ga. Muškarac ga je izgurao iz kuće
Vidi originalni članak

Stare razmirice povod su pokušaju ubojstva, izvijestila je policija o nedjeljnom sukobu u kući virovitičkoga kovača Đ. P.
- Pijani Z. K. prijetio mi je na ulici da će me zaklati, a potom ušao u moju kuću i nožem čija je oštrica bila duga 30-ak centimetara zamahnuo prema mojoj glavi. Podigao sam ruke i porezao me po njima. U naguravanju sam udario glavom o zid pa me lakše posjekao i po glavi - prepričava Đ. P. (62), koji je 18 godina mlađeg napadača izgurao u dvorište i dohvatio bič.
- Opleo sam ga bičem nekoliko puta pa je sjeo na bicikl i počeo bježati. I dalje je vikao i prijetio mi - kaže Đ. P.
Često se sukobljavaju jer napadačev brat ima izvanbračno 20-mjesečno dijete s bolesnom i radno nesposobnom Đ. P.-ovom kćeri.
- O prijetnjama i napadima redovito obavještavam policiju, no ‘cirkus’ ne prestaje. Više ne znam što raditi. Policija nakon svake prijave dođe i ode, a Z. K. i njegov brat nastavljaju prijetiti. Trebam li uzeti pravdu u ruke ili čekati da ma ubiju - pita Đ. P., koji je službeni skrbnik svoje bolesne kćeri i ne dopušta susrete s ocem njezina djeteta.
Nakon nedjeljnog napada virovitička je policija uhitila i privela Z. K., izmjerila mu 1,79 promila alkohola i nakon kriminalističke obrade kazneno ga prijavila zbog pokušaja ubojstva hladnim oružjem.

ZBOG ŠAMARA JE PLATIO KAZNU 1200 KUNA
Đ. P. se sukobio i s bratom sugrađanina, koji ima 20-mjesečno dijete s Đ. P.-ovom bolesnom kćeri.
- Opalio sam mu šamar u svom dvorištu pa su me kaznili s 1700 kuna. A kad prijavljujem njih, kazni nema - žalio se Đ. P.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • domovina 23.08.2010.

    Tooooo, čekam novi nastavak !!!!

  • Zeljk0 23.08.2010.

    takvi u moje dvorište ulaze na vlastitu odgovornost. pustim psa na njega pa nek se igra....

  • lula74 23.08.2010.

    evo jos jednog slucaja o kojeme ce mo jos citati i policija ce reci\"nismo odgovorni\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare