To je to što me zanima!

Virovitičko-podravska: 231 novi slučaj zaraze, preminula žena

„Od kada je epidemije koronavirusa nikada broj novozaraženih na području Virovitičko-podravske županije nije bio tako velik. Udio ponizitivnih u broju testiranih je 63 posto“, naglasili su u Stožeru
Vidi originalni članak

Na području Virovitičko-podravske županije u posljednja 24 sata testirano je 366 uzoraka i zabilježen 231 novi slučaj zaraze koronavirusom, a jedna je žena, stara 64 godina umrla, izvijestio je u četvrtak županijski Stožer Civilne zaštite.

BROJKE DIVLJAJU U Hrvatskoj danas 7270 novih slučajeva, preminulo 63 ljudi

U Virovitici je 66 novozaraženih, Slatini 62, Pitomači 21, Suhopolju 15, Orahovici 12, Čađavici deset, Špišić Bukovici devet, Sopju i Mikleušu po sedam, Lukaču pet, Gradini četiri, Zdencima i Čačincima po tri, Crncu dva, Voćinu i Novoj Bukovici po jedan, a za tri osobe nije navedeno s kojeg područja dolaze.

PODACI LOKALNIH STOŽERA U Dubrovačko-neretvanskoj 115 novozaraženih koronavirusom

„Od kada je epidemije koronavirusa nikada broj novozaraženih na području Virovitičko-podravske županije nije bio tako velik. Udio ponizitivnih u broju testiranih je 63 posto“, naglasili su u Stožeru.

Na liječenju u Općoj bolnici Virovitica je 47 pacijenata, od kojih troje na respiratoru. U KBC Osijek je petero pacijenta s područja Virovitičko-podravske županije na respiratoru, a jedan u klinici za infektologiju.

PODACI LOKALNIH STOŽERA Osječko-baranjska: Umrlo je troje ljudi, 298 novozaraženih

Od početka epidemije na području Virovitičko-podravske županije zaraženo je 8176 osoba, a 202 su umrle.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • I have a dream.. 18.11.2021.

    Preminula su i djeca od miokarditisa i tromba od pelca :,( al nikog nije briga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare