To je to što me zanima!

Vis: Turistici iz Češke pozlilo na planinarenju i preminula je

Na tijelu nije bilo znakova nasilja pa se pretpostavlja da je mlada Čehinja (31) umrla od vrućine. Ona i njezin partner krenuli su na brdo Hum bez vode...
Vidi originalni članak

Dvoje čeških turista penjalo se u ponedjeljak na Hum, najviši vrh otoka Visa. Tijekom spuštanja s brda prema Komiži, 31-godišnjoj B.D. je pozlilo te se srušila. Njezin partner krenuo je autostopom po pomoć, a kada se vratio s Hitnom već je bilo prekasno.

Na tijelu nije bilo znakova nasilja pa se pretpostavlja da je mlada Čehinja umrla od vrućine. Neslužbeno doznajemo da je imala zdravstvenih problema, za koje vjerojatno nije znala.

Par je u šetnju krenuo nepripremljen, bez vode i po najvećoj vrućini. Lokalno planinarsko društvo zajedno je s HGSS-om nosilima spustilo tijelo koje će biti odvezeno na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • mila 19 03.07.2012.

    opet česi..ili na dušeku,ili pedalini ili sandolini ili sa mosta ili sa planine...na planincah,sončeco grije,na planincah sončeco grije!!!!!

  • MoreMore 03.07.2012.

    R.I.P. Ali bez vode po ovoj žegi?????

  • Florijan 02.07.2012.

    Naše prijatelje Čehe, možemo i razumjeti, živjeli su skoro 50 godina pod sovjetskom komunističkom strahovladom (tko u to vrijeme nije bio tamo, naročito nakon Praškog proljeća 1968. ne može ni zamisliti, kakva je depresivna atmosfera vladala u toj zemlji), pa su se sad malo opustili i to im ne može nitko zamjeriti. Kao dobri domaćini, trebali bi ih upozoravati na specifičnost mediteranskog ljeta i na to kako se treba ponašati u tim uvjetima. Sućut obitelji. Počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare