To je to što me zanima!

'Više bio po kavama nego na radnom mjestu': Dobio otkaz

Ako netko misli da je zaštićen ugovorom na neodređeno u javnom sektoru i može raditi što ga je volja za vrijeme radnog vremene, vara se., poručio je na Facebooku Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca
Vidi originalni članak

Danas smo dobili još jedan ishod tužbe u našu koristi u kojoj nas je tužio bivši zaposlenik radi otkazivanja ugovora o radu. Jednostavno, zaposlenik u jednoj gradskoj ustanovi je više bio na kavama nego na radnom mjestu. To nismo tolerirali i na sudu smo dokazali zakonitost otkazivanja ugovora o radu. Nitko novi nije primljen u ustanovu zbog ušteda, a redovni posao ustanove se i dalje odvija bez nekih bitnih razlika. Ako netko misli da je zaštićen ugovorom na neodređeno u javnom sektoru i može raditi što ga je volja za vrijeme radnog vremene, vara se. Plaća na radnom mjestu se treba zaslužiti inače je to radno mjesto samo dodatno neopravdano financijsko opterećenje, objavio je na Facebooku Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca.

Tako se pohvalio dobivenom tužbom protiv bivšeg zaposlenika gradske ustanove. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Buntovnica123 04.09.2018.

    I zato većina uhljeba u gradskoj i javnoj upravi glasa za hdz, jer dok su oni na vlasti, kave se nesmetano piju... Bravo Praniću, nadam se da će i ostali slijedit tvoj primjer, bar ovi nezavisni..

  • Bucimir 03.09.2018.

    Možda bude dao primjer ostalima jer bitangi koje ne zaslužuju radno mjesto i sigurnu plaću je na sve strane!Možda bi to bila jedna od demografskih mjera budući da bi sigurno barem malo zaustavila iseljavanje mladih!Kapa dolje gradonačelniku koji je imao muda ovo napraviti!

  • juricajuric179 03.09.2018.

    Ovaj zaposlenik koji je dobio otkaz u javnoj upravi samo je kriv to što nije član Hdz-ea.

Komentiraj...
Vidi sve komentare