To je to što me zanima!

Više mjeseci uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj, autom se zabila u vrata zgrade

Kazneno je prijavljena 41-godišnjakinja koja je od rujna u Puli telefonski uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj. Autom im se namjerno zaletjela u vrata zgrade u kojoj stanuju u alkoholiziranom stanju
Vidi originalni članak

Zbog nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari kazneno je prijavljena 41-godišnjakinja koja je od rujna u Puli uznemiravala 24-godišnjakinju i njenu obitelj, što je kod njih izazvalo strah i tjeskobu, posebno kad se autom namjerno zaletjela u vrata zgrade u kojoj žive.

U istarskoj policiji danas su naveli kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je osumnjičena od rujna u više navrata telefonski uznemiravala 24-godišnjakinju.

SVAĐA OKO CIGARETE Uznemirujuća snimka: Mlatili ga u zagrebačkom tramvaju, traže 2 godine zatvora za njih

Terete ju da je u ponedjeljak oko 19 sati, nakon što ju je ponovno prethodno telefonski uznemiravala, vozilom oštetila prozor njezina stana te ulazna vrata zgrade.

Odmah po zaprimljenoj prijavi, pulski policajci su nešto prije 1 sat u noći zatekli te uhitili 41-godišnjakinju koja je vozila Audi slovenskih registracija pod utjecajem alkohola (0.61 promila).

PREVEZLI GA U BOLNICU Nožem ozlijedio člana obitelji na području Samobora, dobio je prijavu za pokušaj ubojstva

Zbog sumnje da je počinila kaznena djela nametljivog ponašanja i oštećenja tuđe stvari, policija ju je sinoć privela, a čeka ju i prekršajni postupak zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare