To je to što me zanima!

Više nije 'kao iz pakla': Kolinda ima nove internetske stranice

Nove stranice predsjednice Republike Hrvatske sada su preglednije te imaju i poveznice na društvene mreže, no s njih je nestala njezina živopisna autobiografija
Vidi originalni članak

Nakon što su se službene internetske stranice predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović našle na popisu najgorih stranica na svijetu, novi web ugledao je svjetlo dana. 

Nove stranice predsjednice RH sada su preglednije, imaju poveznice na društvene mreže, no s njih je nestala njezina živopisna autobiografija. Glasnogovornik predsjednice Luka Đurić najavio je da će Kitarović dobiti nove stranice odmah nakon što je njezinu web stranicu portal Websites form Hell proglasio stranicom 'iz pakla'.

- Mogli smo ju pustiti i ranije, ali ipak je potrebno određeno vrijeme da se sve pripremi i prođe sigurnosne provjere - kazao je Đurić prije nekoliko dana.

Inače, dok je Ivo Josipović bio predsjednik stranice Ureda predsjednika bile su modernije, a na staro su vraćene kada je dužnost preuzela Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • kiko3655 31.05.2015.

    sigurno je i izrada stranica kostala bar 100.000 kn .. a komedije

  • lotus_1 31.05.2015.

    Uopće ne kužim zašto ih je mjenjala. Pa komentari su bili više nego pohvalni. Bravo predsjednice, tako to radi predsjednica, živjela...Jel se to netko inati svom biračkom tijelu?

  • Linz 30.05.2015.

    Super, bit će ushićen Velimir kad vidi novu stranicu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare