To je to što me zanima!

Više od dvije tisuće Karlovčana u biciklijadi za Praznik rada

Voditeljica pravne službe SSSH, Karlovčanka Gordana Palajsa u svoje je osobno ime rekla kako misli da ovako dobar odaziv građana ovoj manifestaciji
Vidi originalni članak

S karlovačkog Korza prema Izletištu Grdun na rijeci Dobri u deset je sati krenulo više od dvije tisuće biciklista, sudionika 24. Prvosvibanjske biciklijade u organizaciji Saveza samostalnog sindikata (SSSH).

Dvoje predstavnika SSSH  različito je odgovorilo novinarima na pitanje je li to samo lijep tradicionalni izlet ili dobar odaziv znači da je radnički pokret u Karlovcu živ.

Povjerenik karlovačkog Ureda SSSH-a Nikola Badovinac smatra da sudionici biciklijade iz Karlovca, Duge Rese i Ozlja svojim dolaskom "daju podršku borbi za sindikalna radnička prava". Zbog toga se i organizira biciklijada i slavi Međunarodni praznik rada, te omogućava građanima da se okupe, provedu dan u rekreativnoj vožnji i na izletištu Grdun na Dobri, okrijepe besplatnom porcijom graha, pića i uživaju u zabavnom programu, rekao je on.

Voditeljica pravne službe SSSH, Karlovčanka Gordana Palajsa u svoje je osobno ime rekla kako misli da ovako dobar odaziv građana ovoj manifestaciji "nije posljednica osviještenosti o značaju radničkog pokreta i Međunarodnog praznika rada", ali da je nedvojbeno došlo vrijeme da se radnici Karlovca probude u smislu borbe za svoja prava.

- Jako je važno oživotvorenje radničkog pokreta, jer radnici zaslužuju biti centar svega, te bismo se mogli ponadati da će ovako uspješna prvosvibanjska biciklijada tome barem malo i pridonijeti, rekla je Palajsa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splico39 01.05.2017.

    I ovu našu omladinu Plenković i njegova ekipa žele potirat ča svojon "poštenon i domoljubnon" vladavinon.. Mladi naši,dico naša ne dajte in gušta!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare