To je to što me zanima!

Višnja Pevec nakon pritvora: Nisu mi vratili čak ni grudnjake

Višnja je ispričala kako je u sobama u Rijeci i Puli ostala njihova odjeća, slike i razne sitnice koje su zatražili sudskim putem, ali ih još nisu dobili
Vidi originalni članak

Bivša suvlasnica Pevec grupe Višnja Pevec je godinu dana nakon puštanja iz bjelovarskog zatvora dala intervju za časopis Gloria. Ispričala je kako je posljednji put u sjedištu tvrtke bila 2009. godine, kad je pokrenut stečaj i nakon čega su nju i njenog supruga Zdravka izbacili na ulicu.

Višnja je ispričala kako je u sobama u Rijeci i Puli ostala njihova odjeća, slike i razne sitnice koje su zatražili sudskim putem, ali ih još nisu dobili. Istaknula je kako ne zna kome trebaju njene gaćice i grudnjaci ili Zdravkovo donje rublje, prenosi Večernji list.

Osim toga, Višnja Pevec je kazala i kako ju je nakon afera i pritvora najviše razočarala šutnja takozvanih prijatelja. Rekla je i kako je toliko razočarana u društvo i u ljude da ne zna gdje bi, ni s kime, mogla ponovno raditi.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • SreckoNagy 20.12.2011.

    Svaka čast pevecima što su to postigli što jesu, ako su to postigli na pošteni način. Međutim ja baš nisam u to siguran, pa i njihovi djelatnici su se za to morali mnogo žrtvovali. Da nisu možda toliko postali lakomi ,vjerojatno do svega nebi ni došlo. Nažalost večina današnjih tajkuna je vjerojatno takvo, oni su danas sjajni, bogati. Samo njihovi radnici znaju da im nisu plačeni , prekovremeni, nedjelje. Da rade više od 42 sata tjedno i slično. Nih se nije htjelo zatvoriti ili prisilno naplatiti porez ili slično jer bi više tisuća radnika ostalo bez posla.

  • ludovan 16.12.2011.

    propali su jer su tipični selje koji ne razmišljaju. okupili oko sebe najveće lopove, živjeli na visokoj nozi a ne razmišljali gdje živimo i da će ih ukloniti kad tad. muljali su i oni, nemojte biti ovce. baš su slučajno svu vrijednu robu maknuli iz centra na Radićevom i baš tu noć se sve zapalilo...

  • user_40143 16.12.2011.

    danas sam baš čitala intervju s njom, sve puno laži, kao ona i muž se super slažu, a svi u bj znaju i da je ona imala ljubavnike i on ljubavnice, priča se čak da on ima i djece okolo s drugim ženama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare