To je to što me zanima!

Vjenčali se i dobili bebu ne znajući da su brat i sestra

Rumunjski sud poništio je brak Luminite (21) i Vasila (27) Dodu te im žele uzeti i kćer Andreu. Moraju platiti i 120 eura kazne zbog incesta
Vidi originalni članak

Rumunjski sud poništio je brak brata i sestre koji su zasnovali obitelj ne znajući da imaju istu majku. Luminita Dodu (21) iz sela Dobrovat pobjegla je od oca nasilnika sa 17 godina u grad Mogosesti gdje je živjela na ulici. Vasil Dodu (27) ponudio joj je smještaj u svome stanu. Prije toga živjeli su udaljeni jedno od drugoga svega 30 kilometara. Zaljubili su se i zajedno živjeli tri godine prije no što im se rodila kći. Saznali su da su polubrat i polusestra tek prilikom posjeta zajedničke majke. Par i dalje živi zajedno iako im je sud poništio brak, a moraju platiti i 120 eura kazne. Zakleli su se na borbu za kćer Andreu koju im socijalna služba želi uzeti.
- Prihvatit ćemo sve kazne, ali želimo da naša kći ostane s nama. Nećemo dozvoliti da nam je uzmu - rekla je Luminita, a Vasile je dodao kako im je dovoljno teško i ovako jer ne mogu naći posao, a ljudi ih tretiraju "kao da imaju kugu".

Idi na 24sata

Komentari 22

  • COSA-NOSTRA 29.01.2009.

    Biće toga sve više dok je nama našega Asima Vučjaka... ovaj... Kurjaka... jes vala znam da je neka beštija... I dok je Višnjića, Grdovića, Rupčića... kao šta neko od vas reče.

  • blacklady 28.01.2009.

    jadna ta beba

  • saloma 28.01.2009.

    ne piše da nisu vidjeli majku, možda i jesu, alin isu vidjeli zajedno, problem je nastao kad je ona došla u posjet njima, a ne oni njoj. uostalom, ona je napustila sina i otišla, i sigurno nije baš bila brižna majka jer sinu nikad nije rekla da ima polusestru, a kćerki da ima polubrata. ona je jedina kriva za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare