Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Vjenčali se i dobili bebu ne znajući da su brat i sestra

Rumunjski sud poništio je brak Luminite (21) i Vasila (27) Dodu te im žele uzeti i kćer Andreu. Moraju platiti i 120 eura kazne zbog incesta

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
22 komentara

Rumunjski sud poništio je brak brata i sestre koji su zasnovali obitelj ne znajući da imaju istu majku. Luminita Dodu (21) iz sela Dobrovat pobjegla je od oca nasilnika sa 17 godina u grad Mogosesti gdje je živjela na ulici. Vasil Dodu (27) ponudio joj je smještaj u svome stanu. Prije toga živjeli su udaljeni jedno od drugoga svega 30 kilometara. Zaljubili su se i zajedno živjeli tri godine prije no što im se rodila kći. Saznali su da su polubrat i polusestra tek prilikom posjeta zajedničke majke. Par i dalje živi zajedno iako im je sud poništio brak, a moraju platiti i 120 eura kazne. Zakleli su se na borbu za kćer Andreu koju im socijalna služba želi uzeti.
- Prihvatit ćemo sve kazne, ali želimo da naša kći ostane s nama. Nećemo dozvoliti da nam je uzmu - rekla je Luminita, a Vasile je dodao kako im je dovoljno teško i ovako jer ne mogu naći posao, a ljudi ih tretiraju "kao da imaju kugu".

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message