To je to što me zanima!

Vjenčanje preselila u bolnicu da bolesna mama bude s njom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su se Amy (33) i Mike (35) vjenčali, njeni roditelji su nakon 44 godine obnovili zavjete. Mladi bračni par je odustao od medenog mjeseca da brine o mami
Vidi originalni članak

Amy (33) i Mike (35) Percival požurili su svoje vjenčanje koje su zakazali za ljeto i vjenčali se u čikaškoj bolnici kako bi smrtno bolesna Amyjina mama mogla prisustvovati najsretnijem danu svoje kćeri. Par se vjenčao u utorak u bolničkoj kapelici, a zatim su nakon 44 godine zavjete obnovili mama Patricia Wallenberg (64) i njen suprug Ken. 

Obje ceremonije predvodio je svećenik koji je za vikend Patriciji dao posljednju pomast. Liječnici su mislili da je to bio kraj njene borbe s rakom dojke te su pozvali obitelj da se oprosti, no Patricia je jako željela vidjeti kćer u bijelom, pa ju je zamolila da požuri vjenčanje. Mladenci su doletjeli iz Teksasa, njegovi roditelji iz Ohija, a Amyjin djed iz Las Vegasa. Na prvom vjenčanju u toj bolnici bilo je 20-ak gostiju.

- Nisam mislila da ću biti tu da ju vidim na dan vjenčanja, a baš sam to željela, rekla je Patricia. Amy i Mike odustali su od medenog mjeseca kako bi mogli ostati s Patricijom. Amy kaže da joj je majka praktički isplanirala vjenčanje i da bi joj bilo teško podnijeti da nije bila na njemu, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarijanaKukec 05.03.2011.

    lijepo.......:(

  • NadaMarkusic Zich 05.03.2011.

    Lijepo je znati da još ima ljubavi i poštovanja u obitelji...u ovom ludom svijetu...

  • mexton 03.03.2011.

    pa naravno...ovakve lijepe vijesti nemaju uopce komentara. glavno da se svakodnevno komentiraju trash članci...svaka čast za ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare